Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Liviu Vârciu se însoară? S-a pozat în costum elegant: "Aștept mireasa"

Publicat:

Mai are o luna pana cand va deveni tata pentru a doua oara și se gandește la casatorie. și-a lasat astazi admiratoarele fara cuvinte cu o fotografie in care apare in costum elegant, de mire.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Claudia Patrașcanu, detalii despre idila pe care a avut-o cu Liviu Varciu: „Tatal meu iși dorea sa fim impreuna pe viața”

16:15, 25.03.2024 - Claudia Patrașcanu a recunoscut idila pe care a avut-o cu Liviu Varciu atunci cand ea avea doar 19 ani. Invitata la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, artista a oferit detalii despre relația cu actorul.Claudia Patrașcanu a cunoscut succesul cu trupa Exotic, iar dupa destramarea primului trio…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Descopera magia rochiei de mireasa la Iris Bridal Salon: OPEN DAYS 23-25 Februarie 2024!

14:35, 20.02.2024 - Pregatirile pentru nunta mult visata sunt in toi? Ești in cautarea rochiei perfecte care sa te faca sa stralucești in ziua cea mare? Atunci nu rata evenimentul OPEN DAYS organizat de Iris Bridal Salon, showroom-ul de vis din București, unde vei descoperi o gama vasta de rochii de mireasa, la prețuri…

Mireasa, sezon 7. Ce se intampla cu casnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a aparut pe conturile lor de socializare

17:25, 14.02.2024 - Dima și Sabrina, concurenții sezonului 7 Mireasa, sunt mai romantici ca oricand. Cei doi soți și-au incantat susținatorii cu imaginile publicate pe rețelele sociale de Ziua Indragostiților.


Ce parere ai despre aceasta stire?