Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Face ce face şi tot la ea se întoarce! Dovada că Nicolae Guţă şi Cristina s-au împăcat

Publicat:

Face ce face si tot la ea se intoarce! s-a impacat cu Cristina, dupa ce s-au certat crunt in urma cu aproape doua luni. Dovada sunt cateva imagini facute publice chiar de ginerele lui, sotul .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Guța și Tzanca Uraganu au cantat impreuna, din nou, dupa mulți ani. Manelistul a pus punct speculațiilor: „Mai lasați imbarligaturile”

16:40, 02.04.2024 - Pe langa faptul ca sunt colegi de breasla, Nicolae Guța și Tzanca Uraganu sunt și buni prieteni. Dovada ca relația dintre cei doi este buna a venit de curand, atunci cand au cantat impreuna, pe TikTok, in contextul in care toata lumea a crezut ca au ceva de imparțit.

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Shakira se intoarce in forța cu un nou album dupa o pauza de șapte ani

20:21, 15.02.2024 - Cantareata Shakira va lansa pe 22 martie primul ei LP complet dupa o pauza de sapte ani, care se va intitula "Las Mujeres Ya No Lloran", a relatat joi revista Variety. "Femeile nu mai plang" este traducerea in limba romana a titlului albumului, care face trimitere la cea mai citata replica a Shakirei…

Fiii ratacitori din PSD se pot intoarce acasa! Ciuca le-a creat un singur partid

22:45, 27.01.2024 - Ilustrație: Marian Avramescu Partidul Național Liberal (PNL) a reușit sa identifice o strategie prin care sa-și readuca fiii ratacitori acasa, pe Strada Modrogan din Capitala. Timp de mulți ani, traseul aleșilor locali de la PNL la PSD și chiar invers a fost indelung criticat de instituțiile mass-media…


Ce parere ai despre aceasta stire?