Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Liga engleză a deschis o anchetă împotriva antrenorului echipei Leeds United

Publicat:

Liga engleza de fotbal (EFL) a anuntat marti ca a deschis o ancheta in ceea ce-l priveste pe tehnicianul echipei de liga secunda , , care a recunoscut ca a trimis un angajat al clubului sa spioneze antrenamentul celor de la , inaintea meciului dintre cele doua formatii.

''EFL a trimis o scrisoare clubului din Leeds pentru a explica situatia creata joi, 10 ianuarie, langa centrul de antrenament al echipei Derby, unde o persoana a incercat sa perturbe un antrenament privat'', se arata intr-un comunicat al Ligii.

De asemenea,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Unirea Slobozia a castigat la Mioveni si a promovat in premiera in prima liga. Cum s-au bucurat jucatorii lui Adrian Mihalcea VIDEO

22:05, 24.04.2024 - Unirea Slobozia a promovat in premiera in Superliga de fotbal a Romaniei, dupa ce a invins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, in deplasare, intr-o partida din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

Farul Constanța, noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal

15:50, 31.03.2024 - Farul Constanța este noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal, dupa victoria din weekend impotriva Universitații Cluj. Farul Constanța ajunge la 4 victorii consecutive, dupa ce a reușit sa o invinga acasa pe Universitatea Cluj, scor 1-1. Golul a fost marcat de Claudia Chiper.In urma acestui…

Сlubului din Tiraspol s-a retras oficial din campionat Republicii Moldova la fotbal

04:10, 09.03.2024 - Comisia de Disciplina a Federației Moldovenești de Fotbal a examinat cererea clubului Dinamo-Auto privind retragerea echipei din campionat din cauza lipsei resurselor financiare și sponsorizarii. Comitetul a admis cererea clubului din Tiraspol și a exclus Dinamo-Auto din campionat. {{659996}}Totodata,…

Fotbal: Victoria Viișoara incheie seria meciurilor de pregatire cu un amical jucat sambata 9 martie, impotriva celor de la Arieșul Mihai Viteazu!

14:35, 08.03.2024 - Inaintea startului returului Ligii a 4-a ACADEMY, formația Victoria Viișoara va juca, sambata 9 martie, o ultima partida de verificare in deplasare cu „vecinii” de la Arieșul Mihai Viteazu. In aceasta perioada de pregatire, echipa antrenata de Gabriel Mocean a jucat pana acum șase partide, in care a…

UE a deschis o ancheta oficiala impotriva TikTok din cauza nerespectarii DSA, dupa amenințari repetate

15:26, 19.02.2024 - ​Comisia Europeana a initiat, luni, procedurile oficiale pentru a evalua daca TikTok a incalcat Actul legislativ privind serviciile digitale (DSA) in domenii legate de protectia minorilor, transparenta publicitatii, accesul la date pentru cercetatori și alte domenii, relateaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?