Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ford cheamă în service peste 320.000 de maşini, pentru remedierea unor defecţiuni care pot provoca INCENDII

Publicat:

a decis chemarea in service a peste 320.000 de masini, din cauza unei defectiuni care poate provoca incendii, anunta Autoritatea auto din Germania (KBA), conform site-ului KFZ-betrieb.vogel.de.

Ford va chema in service 322.000 de masini Mondeo, S-Max si Galaxy, fabricate in intervalul 13 februarie 2014 – 11 februarie 2019. Dintre masinile chemate in service, 101.319 sunt inmatriculate in Germania.

Decizia a fost luata pentru remedierea unei probleme la sistemul de alimentare cu electricitate, care poate cauza incendii.

sursa: mediafax.ro

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație neașteptata in Targu-Jiu! O mașina a ramas blocata in service din cauza lucrarilor de pe strada | VIDEO

14:40, 23.04.2024 - Revoltat, patronul unui service din Targiu-Jiu a postat in mediul online imagini cu lucrarile de reabilitate a trotuarului din facea afacerii sale. Acesta susține ca din acest motiv, clienții nu pot ajunge la ei.

Tesla recheama in service mașinile electrice Cybertruck pentru risc de tamponare

18:20, 19.04.2024 - Producatorul american de mașini electrice Tesla recheama in service toate cele 3.878 de camionete Cybertruck pe care le-a livrat, din cauza unor posibile probleme la pedala de accelerație, care ar putea cauza tamponari, scrie vineri TechCrunch.com.

Autobuz cuprins de flacari intr-un oras din Banat. Circulatia pe DN 57, inchisa

09:05, 02.04.2024 - Incident grav in trafic in orasul Moldova Noua, din judetul Caras-Severin, unde un autobuz a luat foc din cauza unei defectiuni tehnice. Din fericire nu sunt victime, informeaza DRPD Timisoara. „Circulație rutiera inchisa pe DN 57 la Moldova Noua (CS). Un autobuz a luat foc din cauza unei defecțiuni…

Aplicatia WhatsApp devine inaccesibia pe anumite telefoane mobile, din cauza actualizarilor.Lista acestora

18:21, 01.04.2024 - WhatsApp devine inaccesibil pe anumite dispozitive mobile, deoarece actualizarile sistemului de operare necesita Android 5.0 sau versiuni mai recente pentru dispozitivele Android si iOS 12 sau versiuni ulterioare pentru dispozitivele Apple, potrivit stiripesurse.ro.Aceasta schimbare face ca telefoanele…

Germania: Posibila cauza a „interceptarii” ofițerilor germani de catre Rusia

18:20, 05.03.2024 - Rusia a inregistrat accidental o intrunire a ofițerilor Bundeswehr in programul Taurus, deoarece unul dintre participanți nu a respectat regulile de securitate. Acest lucru a fost declarat de ministrul german al Apararii, Boris Pistorius, relateaza RBC-Ucraina cu referire la NTV. Politicianul exclude…

CFR lovește din nou: Trafic feroviar oprit intre Chiajna și Gradinari din cauza unei defecțiuni la linia de contact

11:01, 03.03.2024 - Traficul feroviar este oprit, duminica, intre Chiajna și Gradinari din cauza unei defecțiuni la linia de contact, a anunțat compania CFR SA. Trenurile vor staționa temporar in garile Chiajna, Bucureștii Noi și Gradinari.

Atenționare MAE pentru Germania din cauza grevei personalului de la sol al companiei Lufthansa

23:55, 19.02.2024 - Romanii care vor sa calatoreasca in Germania sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca de marți, de la ora 4 pana miercuri la ora 7.10 personalul de la sol al companiei Lufthansa este in greca, lucru care ar perturba orarul zborurilor.

Meciul Hansa Rostock - Hamburger SV, intrerupt din cauza unor masinute cu fumigene care au intrat pe teren

22:56, 17.02.2024 - Meciul din Bundesliga 2 dintre Hansa Rostock si Hamburger SV a fost intrerupt, sambata, din cauza unor masinute cu fumigene care au intrat pe teren, relateaza BBC, potrivit news.ro Doua masinute au intrat pe teren in minutul 10, degajand fum albastru si alb.Dupa o scurta intrerupere, stewarzii…


Ce parere ai despre aceasta stire?