Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasă! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mâncat vreodată: rețeta, pas cu pas

Publicat:
Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasă! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mâncat vreodată: rețeta, pas cu pas

Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece pana cand apa devine limpede și curata, apoi fierbe-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj. - Intr-o cratița mica, amesteca 3 linguri de oțet de orez cu 1 lingura de zahar și 1 lingura de sare. Incalzește amestecul la foc mic pana cand zaharul și sarea se dizolva complet. Lasa-l apoi la racit.-…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cele mai delicioase 30 retete pentru dezlegare la pește. Toate combinațiile culinare de care ai nevoie pentru o masa savuroasa

00:11, 26.04.2024 - Crap cu rosii la cuptorIngrediente Crap cu rosii la cuptor500 g muschi de crap2 rosii6 catei mari de usturoicondimente pentru pestesareMod de preparare Crap cu rosii la cuptorBucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara putina sare, condimente. Bucatile…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Retete de crema de branza – crema tartinabila facuta in casa

09:05, 26.03.2024 - Crema de branza poate fi gustarea ideala pentru micul dejun, dar și alegerea sanatoasa pentru masa de pranz ori umplutura deserturilor facute in casa. Rețeta de crema de branza este ușor de facut acasa, din cateva ingrediente naturale. Descopera mai jos cum faci acasa cele mai gustoase rețete de crema…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…

Trucul din bucatarie pe care trebuie neaparat sa-l știi. Cum faci floricele, pe aragaz, fara unt sau ulei

16:45, 24.02.2024 - Popcorn pe aragaz, fara unt sau ulei. Rețeta simplaAi nevoie de urmatoarele ingrediente:Boabe de porumbO cratița cu capacInstrucțiuni:Incalzește cratița pe aragaz, la foc mediu-mare, fara a adauga ulei sau unt. Pune boabele de porumb, astfel incat sa acoperi cratița intr-un singur strat. Poți ajusta…


Ce parere ai despre aceasta stire?