Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fată de 12 ani violată de asistentul maternal. Soția acestuia a vrut să se sinucidă

Publicat:

Femeia de 44 de ani, din localitatea vasluiana Giurcani, care a vrut sa isi puna capat zilelor, le-a spus medicilor ca a recurs la acest gest de suparare, pentru ca sotul ei, impreuna cu care ingrijeste doua fetite luate in plasament, ar fi abuzat-o sexual pe una dintre minore. Cea de-a doua fata a venit direct la spitalul din Barlad, cu sotul femeii, in urma ambulantei. Politia, sesizata de medicul de la ambulanta, a trimis un echipaj la spital, care l-a ridicat pe barbat si l-a (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la reședința Ambasadorului Rusiei in București: Soția acestuia a decedat

09:46, 09.04.2024 - Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei in București, Valeri Kuzmin, odata cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat ca soția ambasadorului a fost gasita decedata in timp ce se afla in locuința lor. Potrivit informațiilor furnizate, soția ambasadorului ar fi…

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.

Vacanta de cosmar in India. Sotia, violata in grup

07:00, 04.03.2024 - Un cuplu de vloggeri spanioli care a calatorit in toate țarile lumii si care a ales ca ultima destinație India trece printr-un calvar. Sotii au anunțat ca se afla in spital: el a fost atacat, iar ea a fost violata de 7 barbați. Trei barbati au fost arestati, sambata. Atacul a avut loc vineri seara in…

Cadou de Ziua Indragostiților facut de soțul gelos din inchisoare. Soția s-a trezit cu Poliția acasa

14:30, 16.02.2024 - Gelozia l-a impins pe un barbat din Galați, aflat in inchisoare, sa ii denunțe la Politie atat pe soția lui, cat și pe presupusul ei amant, un fost prieten de-ai lui, partener de infracțiuni.

Cat caștiga o familie in care soțul și soția sunt șoferi de TIR. Au strans o avere și nu știu cum sa investeasca banii

16:30, 12.02.2024 - O familie de romani in care atat soțul, cat și soția sunt șoferi pe camion in strainatate, cu un venit anual de 80.000 de euro, a anunțat pe un grup dedicat antreprenorilor ca vrea sa se intoarca in Romania și sa deschida o afacere, dar nu știe in ce sa investeasca banii.

Iși ucide soția și doi copii de 5 și 16 ani, apoi suna la poliție și se autodenunța

07:00, 12.02.2024 - „Numele meu este Giovanni Barreca. Mi-am ucis toata familia, veniți sa ma luați”. Apelul telefonic la centrala poliției din Palermo a fost facut aseara. Tonul barbatului a ramas rece, calm. „Va aștept la Casteldaccia”, le spune anchetatorilor inainte de a inchide. O patrula il preia pe ucigaș, un zidar…


Ce parere ai despre aceasta stire?