Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fără rușine! Ritual straniu pentru adulți, în văzul tuturor! „Făceau amor chiar acolo, înconjurați de femei care cântau”

Publicat:

O femeie care a mers la o plimbare cu cainele ei prin padure a avut parte de o surpriza cumplita. Ea a descoperit un cuplu care facea amor in ceea ce parea a fi un ritual extrem de straniu, fiind inconjurat de mai multe femei care cantau.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum vrea Oana Zavoranu sa obțina 100.000 de euro: Multe femei fac bani așa in ziua de azi! A spus-o fara rușine la TV, la ora de maxima audiența

16:05, 14.05.2024 - Ajunsa la aproape 51 de ani, pe care-i va implini la mijlocul lunii iunie, Oana Zavoranu continua sa demonstreze ca, pentru ea, varsta este doar un numar. Cea supranumita „Querida” pare ca nu imbatranește și ca va ramane veșnic tanara, astfel ca și ținutele pe care le poarta nu sunt deloc unele care…

Tradiții neștiute de Paște: Ce inseamna Paștele Cailor și cu ce aliment se faceau vraji in vremuri stravechi!

08:25, 05.05.2024 - Ciocnitul oualor se face dupa reguli care difera de la o zona la alta, dar intotdeauna regulile se respecta de Paști. Pe de alta parte, Iepurasul de Paste este un simbol pagan, emblema a fertilitatii, asociat de crestini cu aparitiile lui Iisus dupa Inviere.

Hamas publica o filmare cu un ostatic israelian care il critica pe Netanyahu: „Sa va fie rușine, m-ați abandonat!”

19:35, 24.04.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a difuzat miercuri o inregistrare video in care apare unul dintre ostaticii israelieni din Fasia Gaza, Hersh Goldberg-Polin. Tanarul de 23 de ani, care apare in clip cu o mana amputata, ii critica pe premierul israelian Benjamin Netanyahu si guvernul sau pentru…

O tanara din Vaslui s-a sinucis de rușine, dupa o aventura cu patronul firmei la care lucra. Avea doi copii mici, de 5 și 8 ani

14:20, 30.03.2024 - O tanara din Vaslui și-a pus capat zilelor dupa ce lumea din sat a aflat ca ar fi avut o relație cu șeful ei. Femeia s-a ascuns inainte de a recurge la gestul extrem și nici nu s-a mai gandit la cei doi copii mici pe care ii are.

Dmitri Medvedev il numeste pe Biden o "rusine" pentru America

14:20, 08.03.2024 - Dmitri Medvedev, un aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, l-a numit vineri pe Joe Biden o "rusine" pentru America si a spus ca presedintele Statelor Unite nu are dreptul sa se compare cu Franklin D. Roosevelt, transmite Reuters.

Debut cu stangul pentru Silvașan și rușine istorica pentru Naționala de baschet / Romania vs Luxemburg 72-76

23:21, 22.02.2024 - Deși au controlat partida și au condus chiar și la o diferența de 23 de puncte, "tricolorii" antrenați de Mihai Silvașan, principalul campioanei U-BT, s-au facut de ras, joi seara, in BT Arena: au fost egalați la ultima faza și au pierdut in prelungiri.


Ce parere ai despre aceasta stire?