Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie într-o locuinţă din Suceava: O femeie de 33 de ani a fost rănită grav

Publicat:

Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, , a declarat ca explozia din locuinta din Hantesti nu a fost urmata de incendiu, dar o femeie este ranita.

"O femeie de 33 de ani a suferit cu arsuri de gradele I si II, a fost transportata la UPU Suceava. In casa se mai aflau sotul femeii si doi copii. Copilasii au suferit doar un atac de panica, iar sotul nu a avut nevoie de ingrijiri medicale", a spus reprezentantul ISU Suceava pentru Mediafax.

Din primele informatii, deflagratia s-a produs in urma unei acumulari de gaze de la butelie.

La fata locului intervin doua autospeciale…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Explozie intr-un apartament! Pompierii au intervenit de urgența! O femeie a suferit un atac de panica!

16:05, 30.04.2024 - O explozie s-a produs de puțin timp intr-un apartament din Gherla. O femeie a suferit un atac de panica. Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla și a Detașamentului Dej intervin pe strada Mesteacanului din municipiul Gherla ca urmare a unei explozii produse intr-un apartament. Este vorba despre…

Barbat de 89 de ani, carbonizat intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa din Ibanesti

16:06, 21.04.2024 - Un barbat in varsta de 89 de ani a fost gasit carbonizat, duminica, in urma unui incendiu izbucnit la locuinta sa din comuna Ibanesti, au informat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

Femeie de 94 de ani, ranita grav dupa o explozie urmata de un incendiu

22:55, 20.04.2024 - O explozie urmata de un incendiu a avut loc, sambata seara, la o casa din localitatea Deaj, județul Mureș. La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere cu apa și spuma, doua ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, precum și un echipaj medical din cadrul SAJ Mureș.

Explozie la Hidrocentrala Stejaru: o persoana a fost ranita

19:51, 22.03.2024 - In aceasta seara, in jurul orei 18:09, militarii din cadrul ISU Neamț au fost anunțați de producerea unei explozii la Hidrocentrala Stejaru. Au intervenit forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanța SMURD TIM. „Ajunși…

Barbat gasit impuscat in propria locuința

18:45, 09.03.2024 - O femeie din Baia Mare si-a gasit soțul decedat in condiții suspecte. Barbatul, in varsta de 82 de ani era impuscat in cap cu o arma improvizata. Mai mult, in camera a fost ddscoperita o legitimație emisa in fosta URSS. Surse judiciare, citate de Antena 3, nu exclud ca barbatul sa fi fost un spion rus.…

Explozie la o locuința din Argeș, din cauza centralei pe gaz. Un barbat a suferit arsuri grave

07:16, 05.03.2024 -  Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, a fost vorba despre o explozie urmata de incendiu, flacarile manifestandu-se in camera centralei pe o suprafata de aproximativ 15 metri patrati."Cauza probabila de izbucnire a incendiului este formarea de amestecuri explozive,…

Explozie puternica intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri

15:20, 26.02.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri. Potrivit primelor informații, victima prezinta arsuri pe aproximativ 20% din corp și la nivelul cailor aeriene.

Explozie la Spitalul Movila din Ploiești. O femeie a suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului

15:15, 26.02.2024 - O explozie a avut loc luni, 26 februarie, dupa orele pranzului la Spitalul Movila, secția exterioara a Spitalului Județean de Urgența Ploiești. In urma incidentului, o femeie, in varsta de circa 80 de ani, s-a ales cu arsuri pe circa 50% din corp.


Ce parere ai despre aceasta stire?