Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPLORÂND ROMÂNIA O privire la minuni și curiozități

Publicat:
EXPLORÂND ROMÂNIA O privire la minuni și curiozități

Romania este plina de curiozitați fascinante care merita sa fie descoperite și impartașite The post EXPLORAND ROMANIA O privire la minuni și curiozitați first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ENERGIE VERDE Romania, al treilea cel mai mic pret al energiei electrice din UE

09:16, 30.04.2024 - Romania avea, pe 29 aprilie, cel mai mic pret al energiei electrice din regiune si al treilea cel mai mic... The post ENERGIE VERDE Romania, al treilea cel mai mic pret al energiei electrice din UE first appeared on Informatia Zilei .

NIVEL DE EDUCAȚIE Topul țarilor europene cu cei mai educați locuitori

13:35, 15.04.2024 - Ponderea persoanelor cu studii superioare este mai mare in țarile nordice și baltice, iar femeile sunt, in general, cele mai educate. Romania are cel mai mic procent din UE in ceea ce privește numarul de persoane cu studii superioare. The post NIVEL DE EDUCAȚIE Topul țarilor europene cu cei mai educați…

SPERANȚA DE VIAȚA Romania se confrunta cu o imbatranire rapida

14:05, 09.04.2024 - Fenomenul de imbatranire demografica s-a accentuat anul trecut, in condițiile in care populația varstnica de 65 ani și peste a depașit cu peste 27,5% populația tanara de 0-14 ani, potrivit celor mai noi date comunicate de Institutul Național de Statistica, publicate vineri. The post SPERANȚA DE VIAȚA…

CONGRES PES Reuniune a liderilor Socialiștilor Europeni, la București

16:50, 07.04.2024 - Partidul Social Democrat si PES activists Romania au gazduit, sambata, la Palatul Parlamentului, o reuniune a liderilor Partidului Socialistilor Europeni. The post CONGRES PES Reuniune a liderilor Socialiștilor Europeni, la București first appeared on Informatia Zilei .

POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an

16:50, 05.04.2024 - Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, pe 4 aprilie, sa mentina rata dobanzii de politica monetara... The post POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an first appeared on Informatia Zilei .

EXPLORAND SATU MARE Comorile județului Satu Mare

11:20, 03.04.2024 - Satu Mare și imprejurimile sale ofera o varietate de locuri interesante de vizitat și de explorat, inclusiv muzee, monumente istorice, parcuri și evenimente culturale. The post EXPLORAND SATU MARE Comorile județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

PROIECT NOU Proiect: Fugarii vor suporta cheltuielile de aducere in țara

15:05, 23.03.2024 - Un proiect initiat de Ministerul Justitiei, care prevede ca persoanele condamnate la inchisoare, care au fugit din tara, vor suporta costurile aducerii lor in Romania,.. The post PROIECT NOU Proiect: Fugarii vor suporta cheltuielile de aducere in țara first appeared on Informatia Zilei .

PREVIZIUNI Sunt așteptate in acest an scaderi ale prețurilor la gaze in Romania?

08:36, 06.03.2024 - Europa a traversat cu succes furtuna energetica din 2022 - 2023 si, in lipsa unor evenimente imprevizibile, vom asista la o stabilizare a situatiei de pe piata de gaze naturale si, implicit, a pretului, insa viitoarele crize... The post PREVIZIUNI Sunt așteptate in acest an scaderi ale prețurilor la…


Ce parere ai despre aceasta stire?