Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Execuție în stil mafiot la metroul din New York - Un bărbat a fost împușcat în cap

Publicat:
Execuție în stil mafiot la metroul din New York - Un bărbat a fost împușcat în cap

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost ucis prin impuscare pe o linie de metrou, la , in cartierul Brooklyn, in urma unei incaierari la bordul unei rame, relateaza site-ul , o filiala a postului ABC News.

Potrivit politiei, barbatul in varsta de 36 de ani s-a apropiat de un pasager in varsta de 32 de ani care a urcat in metrou si ar fi avut un comportament provocator si agresiv.

El a scos un obiect taios din haina si a incercat sa-l agreseze fizic pe celalalt barbat.

Atacatorul a renuntat apoi la acest obiect, o lama sau un cutit, potrivit politiei, dupa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar „radicalizat” in varsta de 16 ani a fost impuscat mortal dupa un atac cu un cutit, in Australia

09:16, 05.05.2024 - Un adolescent „radicalizat” a fost impuscat mortal de politia australiana dupa ce a ranit o persoana intr-un atac cu cutitul in Australia de Vest, au informat duminica prim-ministrul statului si politia, transmite AFP, citata de Agerpres.

Un barbat a fost impușcat in cap la metroul din New York, dupa ce a atacat un alt calator și a scos un pistol

14:10, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani a fost ucis prin impuscare pe o linie de metrou, la New York, in cartierul Brooklyn, in urma unei incaierari la bordul unei rame, relateaza site-ul Eyewitness News, o filiala a postului ABC News.

Barbat impușcat mortal in cap, in metrou. Panica in randul pasagerilor. De la ce a pornit totul VIDEO

14:06, 15.03.2024 - Potrivit politiei, barbatul in varsta de 36 de ani s-a apropiat de un pasager in varsta de 32 de ani care a urcat in metrou si ar fi avut un comportament provocator si agresiv.El a scos un obiect taios din haina si a incercat sa-l agreseze fizic pe celalalt barbat.Atacatorul a renuntat apoi la acest…

Un barbat a fost impușcat in metroul din New York, in urma unei altercații

12:35, 15.03.2024 - Un barbat a fost transportat in stare critica la spital, joi dupa-amiaza, dupa ce a fost impușcat de un alt barbat, in urma unui conflict intre cei doi care a degenerat, intr-o stație de metrou din New York, SUA, relateaza ABC News.Conflictul a inceput dupa ce un barbat de 32 de ani s-a urcat in garnitura…

Impușcaturi in metroul din New York: un mort și cinci raniți grav | Atacatorul a fugit: "Ești cautat de cei mai buni detectivi din lume"

08:46, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane.

Impușcaturi la metroul din New York. Un mort și cinci raniți dupa o incaierare izbucnita intr-un tren

07:30, 13.02.2024 - Politiștii din New York cauta un barbat inarmat care a inceput sa traga cu o arma intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx, omorand un om si ranind alte cinci persoane, transmite Reuters.

Barbat de 60 de ani din Brașov, indragostit de o tanara de 25, a cerut ajutorul Politiei. De ce a apelat la autoritați

15:50, 09.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani din Brașov, care este indragostit de o tanara in varsta de 25 de ani, a cerut ajutorul Politiei. Iata de ce a apelat pensionarul la autoritați, dar și de ce a fost speriat de amanta!

Executie in stil mafiot, la nivel inalt, in SUA: apropiatul lui Trump a murit, dupa ce a fost impuscat!

11:01, 06.02.2024 - Mike Gill, un fost membru al administratiei fostului presedinte republican Donald Trump, a murit din cauza ranilor, la o saptamana dupa ce a fost ranit prin impuscare ”in cap” potrivit miliardarului. El a fost atacat de catre un individ care a vrut sa-i fure masina, la Washington. Cine este suspectul?…


Ce parere ai despre aceasta stire?