Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eşti student? Poţi sta la vară două săptămâni gratis în Alpi

Publicat:

Anual, 700 de tineri din aproximativ 80 tari participa la aceasta conferinta interdisciplinara pe teme ce privesc stiinta, politica, mediul de afaceri si cultura. Creat in 1945, propune discutii cu privire la probleme socio-politice relevante pentru societatea contemporanta. Tema din 2018 incearca sa examineze legatura dintre diversitate si rezilienta in contextul unei transformari sociale rapide, in care diversitatea este recunoscuta si inc (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prejudiciu uriaș creat de farmacista sefa de la un spital din Bihor: a decontat prin firma personala servicii medicale fictive

15:40, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pus-o la plata pe sefa farmaciei din spitalul din Marghita, Balogh Eva, acuzata ca a fraudat bugetul CAS prin firma personala de ingrijiri la domiciliu. A decontat servicii medicale de peste 75.000 euro pe care, in realitate, nu le-a prestat niciodata.

Lulu Varodi desființeaza Gașca Zurli, dupa ce Mirela Retegan a creat o noua formula

09:15, 09.04.2024 - Lulu Varodi desființeaza Gașca Zurli, dupa ce Mirela Retegan a creat o noua formula Continue reading Lulu Varodi desființeaza Gașca Zurli, dupa ce Mirela Retegan a creat o noua formula at Tabu.

Cine sunt militanții din Facțiunea Armata Roșie, care au creat haos in Germania și sunt in continuare vanați de poliție

07:05, 19.03.2024 - Autoritațile germane ii vaneaza pe foștii membri ai Facțiunii Armata Roșie (RAF), un grup de militanți din vremea Razboiului Rece, care sunt cautați de aproape 30 de ani pentru acțiunile teroriste pe care le-au desfașurat pe teritoriul Germaniei de Vest și in strainatate, relateaza CNN.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: ce ne așteapta dupa caldura anormala. Cand se schimba vremea radical

14:05, 26.02.2024 - Vremea continua sa ne surprinda. Specialiștii anunța maxime de luna mai și ploi puține, insa de saptamana viitoare se mai racește. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 26 februarie – 10 martie 2024.

Soția lui Gabi Stangau trage un semnal de alarma, dupa ce a fost creat un cont fals in numele familiei. Mesajul postat de Diana Berințan: „Aș fi recunoscatoare...” / FOTO

17:20, 25.02.2024 - A trecut o saptamana de cand Gabi Stangau a murit, iar familia este, in continuare, in stare de șoc. Mama și soția lui sunt distruse de durere, iar, de curand, Diana Berințan a tras un semnal de alarma, dupa ce s-a trezit ca a fost creat un cont fals pe TikTok, in numele familiei.

Vremea pana la jumatatea lunii martie: Mai cald decat normal, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru saptamani

09:05, 20.02.2024 - Vremea pana la jumatatea lunii martie: Mai cald decat normal, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru saptamani Vremea pana la jumatatea lunii martie: Mai cald decat normal, dar și multe ploi. Prognoza meteo pe patru saptamani. Urmatoarea perioada aduce o vreme frumoasa, cu temperaturi mai ridicate…

EXCLUSIV FOTO DISPARUT de 2 saptamani a fost gasit fara viața langa un parau din Ruscova

22:40, 13.02.2024 - Astazi dupa amiaza polițiștii au fost sesizați despre faptul in zona numita de localnici Dealul Dumbrava, langa un parau a fost descoperit un cadavru. The post EXCLUSIV FOTO DISPARUT de 2 saptamani a fost gasit fara viața langa un parau din Ruscova first appeared on Informatia Zilei .

In R.Moldova ar urma sa fie creat un Colegiu Militar

12:25, 13.02.2024 - In R.Moldova va fi creat un colegiu militar. Potrivit unui proiect elaborat de Ministerul Apararii, acesta va activa in cadrul Academiei Militare a Fortelor Armate “Alexandru cel Bun”. Colegiul militar va oferi programe de studii de invațamint profesional tehnic postsecundar. Anual, acesta va pregati…


Ce parere ai despre aceasta stire?