Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E oficial! Delia pleaca de la "Te cunosc de undeva", află ce super artistă îi ia locul!

Publicat:

Deja cooptata in echipa de la “Romania danseaza”, isi poate rotunji veniturile cu o noua emisiune care face audiente bunicele.

Iubita lui Keo a fost la negocieri pentru a se intoarce la «Te cunosc de undeva» si sunt mari sanse sa se intample acest lucru. Ea a sustinut chiar ca se poate descurca cu ambele emisiuni. Este insa posibil ca revenirea ei sa aduca alte demisii in juriu”, a spus, pentru Libertatea, o sursa din Antena 1.

Ea va fi probabil colega cu explozivul , care a plecat de la “” (PRO TV) si a trecut in tabara “dusmanului”,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții speciale in a 12-a gala. Ce ținute au purtat

20:05, 04.05.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș au bifat, din nou, apariții speciale in cea de-a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Iata cat de bine au aratat jurata și prezentatoarea show-ului.

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruleta cu o super transformare sambata, la Te cunosc de undeva! Andreea Balan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

23:11, 15.03.2024 - Dupa doua travestiuri de exceptie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte doua personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari batai de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gala a transforming show-ului de la

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Fostul ministru al apararii din Moldova acuza: George Simion, declarat oficial agent al Moscovei

23:15, 20.02.2024 - Intr-un interviu exploziv la postul de televiziune Antena 3, fostul ministru al apararii din Moldova, Anatol Șalaru, a adus acuzații grave la adresa liderului AUR din Romania, George Simion. In declarațiile sale, Șalaru a afirmat ca Simion a fost declarat oficial agent al Moscovei, susținand ca a avut…

Andreea Balan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

13:15, 13.02.2024 - Show-ul transformarilor totale si totodata unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sambata aceasta, de la 20:00.


Ce parere ai despre aceasta stire?