Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E oficial! Delia pleaca de la "Te cunosc de undeva", află ce super artistă îi ia locul!

Publicat:

Deja cooptata in echipa de la “Romania danseaza”, isi poate rotunji veniturile cu o noua emisiune care face audiente bunicele.

Iubita lui Keo a fost la negocieri pentru a se intoarce la «Te cunosc de undeva» si sunt mari sanse sa se intample acest lucru. Ea a sustinut chiar ca se poate descurca cu ambele emisiuni. Este insa posibil ca revenirea ei sa aduca alte demisii in juriu”, a spus, pentru Libertatea, o sursa din Antena 1.

Ea va fi probabil colega cu explozivul , care a plecat de la “” (PRO TV) si a trecut in tabara “dusmanului”,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute de senzație in aceasta gala de vis. Cum au aratat acestea

20:11, 11.05.2024 - In ediția din 11 mai 2024 a emisiunii "Te cunosc de undeva!", Andreea Balan și Alina Pușcaș au stralucit pe micul ecran prin alegerile lor vestimentare atent selectate, aducand o nota de stil și eleganța in cadrul show-ului.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Emi și Cuza, despre momentul din aceasta seara: „Din piesa asta...”. In cine s-au transformat cei doi concurenți / VIDEO

20:45, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Cuza și Emi au vorbit despre momentul lor. Iata in cine s-au transformat cei doi concurenți ai emisiunii!

Artistul care a facut ȋnconjurul lumii cu piesa „Dame to cosita” revine pe scena Te cunosc de undeva! cu o provocare reggaeton pentru Emi și Cuza. Pepe: „Asta ȋnseamna show!”

22:50, 04.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Emi și lui Cuza un personaj cu totul și cu totul special, dar despre care cei doi artiști au pareri diametral opuse. El Chombo, artistul care a facut

Emi și Cuza, schimbare radicala la Te cunosc de undeva: “Ne-a lovit rau!”. Sigur nu-i recunoști FOTO

12:45, 28.03.2024 - Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata, 30 martie 2024, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Baietii de la Noaptea Tarziu au primit de la ruleta o referinta pe care au catalogat-o imediat drept „imposibila”, și anume musicalul Chicago.…

Alina Pușcaș, uimita de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

13:01, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruleta cu o super transformare sambata, la Te cunosc de undeva! Andreea Balan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

23:11, 15.03.2024 - Dupa doua travestiuri de exceptie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte doua personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari batai de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gala a transforming show-ului de la

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.


Ce parere ai despre aceasta stire?