Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„E ceva extraordinar”. Misterul unei dune stelare care se mișcă prin deșert, în Maroc, a fost elucidat

Publicat:
„E ceva extraordinar”. Misterul unei dune stelare care se mișcă prin deșert, în Maroc, a fost elucidat

Expertii de la mai multe universitati, inclusiv de la Aberystwyth din , au stabilit acum varsta unei dune stelare dintr-o zona indepartata din Maroc si au descoperit detalii despre formarea acesteia si despre modul in care se deplaseaza prin desert, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Cel mai extraordinar lucru din ultimii ani”: Primele vaccinuri impotriva cancerului de piele sunt testate la Londra

16:45, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului de piele, folosind o tehnologie de tip ARN mesager, este testat in aceste zile la Londra, acesta fiind primul astfel de vaccin testat pe oameni. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, scrie digi24.ro…

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Marile orașe de pe coasta de est a SUA se scufunda. Experții au explicat cum este posibil

07:06, 29.03.2024 - Mai multe orașe de pe coasta de est a SUA se scufunda. Experții avertizeaza ca exista o serie de factori care cauzeaza aceasta situație, printre care schimbarile climatice, transmite The Guardian. 

O infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia

12:55, 15.03.2024 - Experții avertizeaza ca o infecție bacteriana rara, dar periculoasa, se raspandește intr-un ritm record in Japonia, iar oficialii se straduiesc sa identifice cauza, potrivit  The Guardian . Se preconizeaza ca numarul de cazuri din 2024 va depași numarul record de anul trecut, in timp ce crește ingrijorarea…

Christian Bale dezvaluie planurile de a construi 12 case de plasament in California

10:00, 11.03.2024 - Actorul din Batman, Christian Bale, a dezvaluit planurile de a construi 12 case de plasament in California. Ideea i-a venit inca de la nașterea fiicei sale in 2005. El a fost „uimit și suparat” sa afle cați copii erau in ingrijire in California. Christian Bale intenționeaza sa construiasca 12 case de…

”Misterul” sticlelor de balsam de rufe a fost elucidat! De ce nu sunt, de fapt, pline ochi. Videoclipul care a zguduit TikTok-ul

19:30, 04.03.2024 - A fost elucidat „misterul” sticlelor de balsam! Iata de ce nu sunt, de fapt, pline ochi, așa cum se așteapta toata lumea. Videoclipul care a zguduit TikTok-ul a prezentat adevarul. Mulți romani au fost revoltați.

Science Report: Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

16:46, 09.02.2024 - Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

Dilema din comunismul romanesc, reinviata azi in Marea Britanie: ar trebui medicii sa fie instruiți sa reclame avorturile ilegale? 

17:05, 05.02.2024 - Aproape 30 de cazuri de suspiciuni de avorturi ilegale au fost reclamate la poliție in 2022 in Marea Britanie, de aproape doua ori mai multe decat cu patru ani inainte. Aici, avortul nu este legalizat, dar este parțial dezincriminat - adica poate avea loc in anumite condiții. De pilda, daca sarcina…


Ce parere ai despre aceasta stire?