Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU în sportul românesc! A MURIT un cunoscut sportiv, după ce a adormit la volan

Publicat:

Tristețe mare in sportul romanesc. Un mare voleibalist al s-a stins din viața, sambata, in urma unui accident rutier care s-a petrecut in localitatea Butoiesti, din .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in sportul romanesc! A murit fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu

20:05, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani. Anunțul a fost facut de Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook. „O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu,…

Doliu in sportul romanesc. Fosta sportiva a murit la doar 46 de ani

17:00, 04.03.2024 - Doliu imens in sportul romanesc. Fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Decesul a survenit duminica, 3 martie 2024, dupa cum a anunțat Federatia Romana de Volei pe rețelele de socializare. Ruxandra Dumitrescu a murit la varsta de 46 de ani Ruxandra Dumitrescu,…

Doliu imens in sportul romanesc. A murit un campion olimpic, cine a fost marele Vasile Diba

17:56, 20.02.2024 - Din pacate, de astazi sportul romanesc este mult mai sarac, dupa anunțul decesului fostului campion olimpic Vasile Diba. Este doliu imens in sportul romanesc, iar cei care l-au cunoscut ai aduc un omagiu.

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.

Doliu in fotbalul internațional. Un sportiv de 21 de ani a murit la scurt timp dupa o cazatura pe teren

15:20, 10.02.2024 - Un fotbalist in varsta de 21 de ani a murit la doua zile dupa ce s-a prabușit pe terenul stadionul Paladin. Bryce Stanfiel studia științele și iși dorea sa devina stomatolog, in viitor. In urma sa au ramas membri familiei indurerați, iar colegii de echipa au pierdut un om valoros și bun.


Ce parere ai despre aceasta stire?