Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOG SHOW LA SATU MARE Două zile de spectacole și concursuri cu sute de câini de rasă

Publicat:
DOG SHOW LA SATU MARE Două zile de spectacole și concursuri cu sute de câini de rasă

Satmarenii sunt invitați la o noua ediție a ! Cei mai frumoși caini din țara și din strainatate vor putea fi admirați pe Stadionul Someșul, intr-un spectacol chinologic excepțional organizat de Asociația Chinologica Satu Mare, cu sprijinul Primariei Municipiului Satu Mare și al G.M. Zamfirescu. The post DOG SHOW LA SATU MARE Doua zile de spectacole și concursuri cu sute de caini de rasa first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 400 de caini, inclusiv din SUA si Rusia, la Satu Mare Dog Show

12:25, 20.04.2024 - Peste 400 de caini din mai multe tari, inclusiv Statele Unite ale Americii, Rusia sau Canada, se intrec in mai multe expozitii de frumusete care au loc in acest weekend in cadrul Satu Mare Dog Show, potrivit Agerpres.

TAIEREA PORCILOR Examene trichineloscopice la sfarșit de saptamana

07:26, 20.04.2024 - Satmarenii care taie porci pentru consum propriu in acest sfarsit de saptamana, pot solicita examen trichineloscopic exclusiv in cadrul cabinetelor sanitare veterinare private,... The post TAIEREA PORCILOR Examene trichineloscopice la sfarșit de saptamana first appeared on Informatia Zilei .

PLANTE TOXICE PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE Riscul de stop cardiac pentru caini in contact cu aceste plante

11:15, 09.04.2024 - Fiți precauți și asigurați-va ca gradina și interiorul casei sunt in siguranța pentru prietenii voștri necuvantatori. The post PLANTE TOXICE PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE Riscul de stop cardiac pentru caini in contact cu aceste plante first appeared on Informatia Zilei .

REORGANIZARE LA SATU MARE Se fac modificari ale programelor și rutelor pentru autobuzele Transurban

21:20, 07.04.2024 - Satmarenii care folosesc mijloacele de transport public puse la dispoziție de catre Transurban SA, trebuie sa afle faptul ca rutele mai multor autobuze s-a modificat. De asemenea, s-au introdus noi curse pentru a fi acoperite toate zonele municipiului, iar altele au fost scoase ori inlocuite. The post…

SANATATE ANIMALA Examenele trichineloscopice se fac exclusiv la cabinetele veterinare private

13:30, 28.03.2024 - Satmarenii care taie porci pentru consum propriu in acest sfarsit de saptamana, pot solicita examen trichineloscopic exclusiv in cadrul cabinetelor sanitare veterinare private, .... The post SANATATE ANIMALA Examenele trichineloscopice se fac exclusiv la cabinetele veterinare private first appeared…

APARIȚIA ȚANȚARILOR Satmarenii semnaleaza aparitia primelor “roiuri” de tantari

11:01, 19.03.2024 - Vremea calda din zilele trecute a produs, cel putin asa se pare, un disconfort in casele unor satmareni. Primii tantari si-au facut simtita prezenta. The post APARIȚIA ȚANȚARILOR Satmarenii semnaleaza aparitia primelor “roiuri” de tantari first appeared on Informatia Zilei .

ATELIERE CREATIVE Satmarenii pot susține cauza a doua asociații non-profit prin achiziționarea de marțișoare

20:10, 20.02.2024 - Satmarenii care doresc sa-i ajute pe copiii mai puțin norocoși din anumite zone ale comunitaților defavorizate din municipiul Satu Mare au posibilitatea sa o faca, la inceput de primavara. The post ATELIERE CREATIVE Satmarenii pot susține cauza a doua asociații non-profit prin achiziționarea de marțișoare…

PENTRU SMARTPHONE ȘI IPHONE Aplicație Transurban pentru o mobilitate sporita in municipiul Satu Mare

20:15, 19.02.2024 - Satmarenii care au ales Transurban ca mijloc de transport in comun au posibilitatea sa se informeze mult mai ușor de acum inainte. The post PENTRU SMARTPHONE ȘI IPHONE Aplicație Transurban pentru o mobilitate sporita in municipiul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?