Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din caietul cu reţete: Anca Lungu ne propune Quiche Lorraine cu roşii uscate

Publicat:

revine in bucatarie cu un nou preparat gustos. Iata pasii de urmat. Dupa ce a lansat recent o noua carte de bucate, „Supereroii din farfurie”, revine cu o noua propunere delicioasa:  cu rosii uscate. „Sa-ncepem anul in bucatarie cu multa, multa bucurie! O bucurie sarata de aceasta data, pentru ca, vorba lui Ispirescu, nimic nu-i mai bun ca sarea-n bucate. Firește, cu multa masura! Așadar va impartașesc cu drag clasica rețeta franțuzeasca pe care mi-am permis s-o pangaresc cu niscaiva roșii uscate”, scrie pe blogul personal. Ingrediente

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune ingrediente pentru hidratarea pielii uscate

18:35, 25.04.2024 - Hidratarea pielii este esențiala pentru a menține un aspect sanatos și tanar. Descopera mai multe informații despre importanța hidratarii pielii, sfaturi generale și produse recomandate pentru a obține rezultatele dorite, familiarizeaza-te cu cele mai eficiente ingrediente care ajuta la hidratarea pielii…

Ingredientul din bucatarie mai puternic decat apa. Stropește plantele cu el, vor inflori ca nebunele

08:55, 25.04.2024 - Ingredientul din bucatarie care face minuni la plante! Le ofera o cantitate suficienta de ingrașamant și minerale pentru ca florile sa le foloseasca in mod eficient. In plus, vor inflori instant. Așadar, stropiți florile cu acest ingredient-minune! Aflați care este și cum sa il folosiți corect! Ingredientul…

Cu ce se poate acri ciorba. Sfaturi pentru toate tipurile de ciorba

17:05, 22.04.2024 - Ciorba este cu siguranța unul dintre cele mai populare feluri de mancare romanești, are o istorie destul de lunga și rețetele sunt adaptate in funcție de regiune, dar și de gusturile personale. Așadar, daca te intrebi cu ce se poate acri ciorba, vei gasi diferite raspunsuri, in funcție de zona in care…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Cele doua ingrediente din bucatarie care schimba culoarea trandafirilor imediat. Asa vor inflori si mai repede

14:25, 04.04.2024 - Trandafirii sunt unele dintre cele mai frumoase plante! Aceștia pot fi cultivați in propria gradina, dar și in ghivece, daca locuiți la apartament. Aceste flori deosebite vin intr-o varietate de forme și culori, iar ingrijirea lor nu este una dificila. Daca alegeți sa creșteți trandafiri la curte, trebuie…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?