Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri șocante din ”lagărele morții” din Coreea de Nord. O femeie gardian povestește ororile de acolo

Publicat:

-jin, o femeie care a lucrat ca gardian intr-un penitenciar din Coreea de Nord a povestit ororile pe care le-a vazut in pușcariile in care mii de oameni erau infometați, batuți, violați și macelariți, scrie . -jin este prima femeie care a vorbit deschis despre ce se intampla in inchisorile din Coreea de Nord. ”Eram manipulați astfel incat sa nu simțim niciun gram de simpatie fața de prizonieri. Ni se spunea ca au comis crime ingrozitoare. Acum știu ca erau doar oameni ca oricare altul și ma simt foarte vinovata”, a mai spus femeia. Potrivit unor cifre neoficiale peste 200.000…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:41, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat ramașitele la marginea autostrazii, dus la RECONSTITUIRE

13:06, 15.04.2024 - Anchetatorii au dup deja cap la cap o serie de detalii șocante. Barbatul le-a povestit ca dupa crima s-a intalnit cu sora victimei sa ii inapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Mai mult, i-ar fi spus femeii ca a ajutat-o pe Mirela sa-și recupereze un telefon de la amanet.Sora…

China vrea sa iși dezvolte relațiile cu Coreea de Nord

10:56, 13.04.2024 - A treia cea mai importanta persoana din ierarhia de conducere a statului chinez a afirmat, cu prilejul unei vizite rare la Phenian, ca tara sa doreste "sa dezvolte" relatiile cu Coreea de Nord, au relatat sambata mass-media oficiale nord-coreene, relateaza AFP.

„Un nou capitol”. China vrea relații și mai bune cu Coreea de Nord

10:40, 13.04.2024 - A treia cea mai importanta persoana din ierarhia de conducere a statului chinez a afirmat, cu prilejul unei vizite rare la Phenian, ca tara sa doreste „sa dezvolte” relatiile cu Coreea de Nord, au relatat sambata mass-media oficiale nord-coreene, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.

Omenirea intra intr-o noua era! Ministrul britanic al Apararii: 'Trecem de la o lume postbelica la una antebelica'

20:05, 04.04.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a transmis un avertisment dur pentru intreaga planeta: am „trecut de la o lume postbelica la una antebelica”, totul pe fondul amenințarilor reprezentate de Rusia, China, Iran și Coreea de Nord.

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Moscova și Phenian vor conveni asupra datei vizitei lui Putin in Coreea de Nord

13:20, 11.02.2024 - Moscova și Phenian vor conveni asupra datei vizitei președintelui rus Vladimir Putin in Coreea de Nord. Faptul ca aceasta calatorie se pregatește a fost confirmat de Ivan Jelohovțev, directorul primului departament pentru Asia din cadrul Ministerului rus de Externe. "Dupa cum se știe, in timpul summitului…


Ce parere ai despre aceasta stire?