Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii despre accidentul de la Miroslava in care a murit invatatoarea Mery-Iolanda Chira: soferul microbuzului, Valeriu Andronic, era angajat doar de o zi

Publicat:


O invatatoare de 37 de ani a murit intr-un accident stupid, provocat de neatentia impardonabila a soferului microbuzului scolar in care calatorea.

Mery-Iolanda Chira, invatatoarea de 37 de ani, facea naveta din Iasi cu un microbuz scolar, alaturi de alte sase profesoare sau invatatoare arondate scolilor din comuna Miroslava.

Soferul microbuzului a intrat fara sa se asigure intr-o intersectie de pe soseua de centura a Iasiului, proaspat deschisa circulatiei, si a fost izbit in plin de un autoturism de teren .

Tanara…

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAE, cu precizari despre accidentul in care au murit doi tineri, in Italia: Printre victime nu sunt cetațeni ai RM

14:25, 15.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe vine cu precizari, in contextul informațiilor publicate de mass media italiana, precum ca un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, a decedat in urma unui grav accident rutier, produs in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, in Italia.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Trei tineri, dintre care doi frați, au murit intr-un accident produs in Neamț. Masinile in care se aflau s-au ciocnit violent si apoi s-au rasturnat in curtile unor gospodarii

11:40, 31.03.2024 - Trei tineri, de 17, 18 si 23 de ani, si-au pierdut viata, iar alți trei au fost raniți, dupa ce mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent. Accidentul teribil s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in comuna Borca.

Accident grav pe o șosea din Banat. Un barbat a murit, alte șase persoane au fost ranite UPDATE Cum s-a petrecut accidentul (foto)

15:20, 24.03.2024 - Teribil accident de circulație, duminica la pranz, pe centura ocolitoare a Caransebeșului, in județul Caraș-Severin. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, fiind raportate inițial șapte victime Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari…

Accident grav la Telenești: Un baiat de 15 a murit, dupa ce un BMW a intrat in caruța in care se afla

14:00, 18.03.2024 - Un copil de 15 ani a murit, iar alt minor a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce un BMW a intrat in caruța in care se aflau. Accidentul tragic a avut loc sambata seara, in jurul orei 20:11, pe traseul Chiștelnița și Scorțeni.

Un fost angajat al Prefecturii Suceava a murit dupa ce a fost lovit de o mașina in ...

11:05, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 66 de ani și-a pierdut viața in dimineața zilei de luni dupa ce a fost lovit de o mașina. Accidentul mortal s-a produs in jurul orei 6.30, in apropiere de trecerea de pietoni de la Torino, din cartierul Burdujeni. Șoferul in varsta de 29 de ani, din Plopeni, care conducea un ...

Sfarșit tragic pentru un tanar de 23 de ani din Bistrita. A murit dupa ce a fost accidentat mortal de un tren

14:35, 20.02.2024 - Un accident feroviar a avut loc, marti, in judetul Bistrita Nasaud, unde un tren regio a lovit un tanar de 23 de ani. In urma evenimentului, barbatul a murit. Trenul a inregistrat peste jumatate de ora de intarziere. Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistrita. „Din primele date, trenul regio…

A murit barbatul ranit in accidentul din Lunca Corbului

15:06, 07.02.2024 - Doua mașini și un camion au fost implicate intr-un accident rutier, miercuri, in comuna Lunca Corbului, sat Langești. Pompierii au gasit doua victime. Un barbat in varsta de 65 de ani era incarcerat. A fost extras din mașina, dar barbatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare.


Ce parere ai despre aceasta stire?