Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia, interpretare senzațională! A cântat la flaut și a impresionat zeci de oameni

Publicat:

Spectacolul de caritate organizat de vedetele de la &"Poftiți pe la noi&" a surprins-o pe Delia într-o alta postura.

Pentru a strânge bani pentru micuții din , aceasta a cântat la flaut. Și a cântat bine, caci reacțiile oamenilor au fost....magistrale!

Vezi primul sezon "Poftiți pe la noi" INTEGRAL, doar pe AntenaPlay!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cornel Palade apare din nou alaturi de Romica Țociu, dupa ce a refuzat unele proiecte de televiziune. Ce moment vor prezenta la „iUmor”

16:05, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului „iUmor” de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta prezentata de cei doi. Surprizele continua și in ediția cu numarul unsprezece „iUmor-Alege comedia”…

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine la iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20:00. Delia: „Ești o comoara!”

11:25, 15.03.2024 - Duminica, de la 20:00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Juriul iUmor, impresionat de un super show de stand-up comedy al unui scoțian. Cheloo: „Eu sunt fanul lui!”

12:15, 08.03.2024 - iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și in cel de-al patrulea episod al noului sezon, in fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, din partea celor mai talentați concurenți, duminica, de la 20.00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY.

Cheloo, reacție neașteptata in platoul de la iUmor. Ce a spus dupa ce a vazut momentul pregatit de un concurent

16:55, 22.02.2024 - Cheloo a fost impresionat la iUmor, sezonul 16, de un concurent din Peru, care a venit special sa participe la show-ul de la Antena 1. Mauricio Lombardi a avut un numar savuros de stand-up comedy, care i-a cucerit pe cei patru jurați.„iUmor – Alege comedia” sezonul 16 aduce in fața juraților și a telespectatorilor,…

Duo Forza, numar senzațional de acrobație și forța pe scena iUmor. Delia: ,,A fost un numar fabulos!’’

12:00, 16.02.2024 - Primul episod din noul sezon iUmor – Alege comedia, ce va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY, va aduce in fata telespectatorilor cele mai neasteptate momente artistice, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.…

Vedetele au testat la evenimentul de lansare Power Couple Romania, una dintre cele mai așteptate provocari. Delia l-a filmat pe Cuza intr-o ipostaza rara

14:01, 02.02.2024 - Emoții din plin, dar și momente distractive pentru cuplurile din competiția fenomen a Antenei 1, Power Couple – La bine și la greu, aseara, la evenimentul de lansare a show-ului prezentat de Dani Oțil, care va avea premiera pe 5 februarie.Concurenții au avut ocazia sa vizioneze primele imagini din reality…


Ce parere ai despre aceasta stire?