Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu, în braţele unui bărbat misterios. "Burlăciţa" a dat cărţile pe faţă. Despre cine să fie vorba?

Publicat:

a postat pe Instagram o imagine în care apare alaturi de un barbat misterios. Bruneta e îmbracata foarte sexy si sta relaxata în bratele tânarului.

Vedeta tv nu a lasat sa se vada chipul barbatului în compania caruia se afla, caci a vrut sa tina totul secret. În imagine se poate observa ca cei doi au avut parte de o zi plina, presarata cu plimbari dulci.

Celebra cu emisiunea "Neatza"

a fost asistenta în emisunea "Neatza cu Razvan si Dani", iar de câtiva ani se bucura…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Ce suma cere vedeta pe el. „Prețul este foarte bun”

10:46, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai, la doi ani de cand l-a achiziționat . Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj in care spune de ce a luat aceasta decizie, dar și suma pe care o cere pe imobil.Bianca Dragușanu spune pe Instagram ca daca exista doritori, ii așteapta in privat…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?