Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniel Constantin îi răspunde lui Achim Irimescu, ministrul Agriculturii: 'Aberații și impotență'

Publicat:

continua linia trasta in guvernul lui Dacian Cioloș și iese la atac la adresa politicienilor din fostul guvern . , și Dacian Cioloș, Irimescu și-a ales și el o țina: pe predecesorul sau, .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul ucrainean al agriculturii, suspect intr-un caz de corupție de 7 milioane de dolari

13:56, 23.04.2024 - Agenția ucraineana anticorupție l-a informat pe ministrul agriculturii, Mikola Solski ca este suspect intr-o ancheta privind achiziția ilegala de terenuri deținute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, a anunțat marți presa de la Kiev, potrivit hotnews.ro.

Premierul Ciolacu, vizita importanta in Qatar: Avem in vedere atragerea de investiții in valoare de 15 miliarde de euro

08:55, 16.04.2024 - ”Statul Qatar este un partener comercial important al Romaniei in regiunea Golfului, iar atragerea de investiții in valoare de 15 miliarde de euro va contribui la consolidarea colaborarii noastre economice și politice. Avem proiecte clare și mature pentru investitorii din Qatar. Poziția strategica,…

Cine a speculat, de fapt, pe bursa?

15:05, 11.03.2024 - A devenit destul de clar ca jocul de-a Roșia Montana a fost mai puțin un proiect viabil de exploatare aurifera și mai mult o escrocherie bursiera. Balanța declarațiilor oficiale a oscilat isteț, valoarea acțiunilor Gabriel Resources a fluctuat suspect și efortul celor care s-au opus proiectului a contribuit,…

(video) Agricultorii, la o noua runda de discuții cu ministrul Bolea: „ -Ați fost la Bruxelles acum un an, care e raspunsul? -Niciunul, din pacate”

16:41, 23.02.2024 - Agricultorii care protesteaza, saptamani la rand, in toata țara, au participat astazi, la o noua runda de discuții și negocieri cu ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, dupa ce ședința care urma sa aiba loc marți a fost amanata.

ROȘIA MONTANA Cioloș reia acuzațiile la adresa lui Ponta, Ciolacu și a PSD

14:16, 09.02.2024 - Fostul premier, europarlamentarul Dacian Cioloș lanseaza noi acuzații la adresa lui Victor Ponta, PSD și a premierului Marcel Ciolac in cazul Roșia Montana. The post ROȘIA MONTANA Cioloș reia acuzațiile la adresa lui Ponta, Ciolacu și a PSD first appeared on Informatia Zilei .

Dacian Cioloș il amenința pe Marcel Ciolacu cu dosar penal. Ce acuzații i se aduc premierului și lui Victor Ponta

18:31, 04.02.2024 - „Cand nu fura pentru ei, pesedistii fura pentru altii. Asa se traduce situatia de la Rosia Montana, unde Victor Ponta este principalul vinovat pentru ca a semnat actele de care avea nevoie Rosia Montana Gold Corporation. Marcel Ciolacu sa il sune de urgenta pe consilierul sau actual, Victor Ponta, sau…

Cioloș il trimite pe Ponta sa ia lecitina ca "sa iși aminteasca propriile declarații și fapte" privind Roșia Montana

12:30, 02.02.2024 - Atacurile dintre Victor Ponta și Dacian Cioloș pe tema Roșia Montana continua. Cioloș susține ca Ponta incearca "in mod ticalos sa lipeasca" numele lui de acest proces și ii recomanda lecitina ca "sa iși aminteasca propriile declarații și fapte."

Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "A inceput depunerea cererilor pentru acordarea a 100 de euro/ha, pentru sectorul vegetal"

11:45, 30.01.2024 - Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a anuntat printr-o postare pe Facebook ca a inceput depunerea cererilor pentru acordarea a 100 de euro/ha, pentru fermierii romani care activeaza in sectorul vegetal.


Ce parere ai despre aceasta stire?