Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară DULCEATA MINUNE! Este LEAC pentru afectiuni hepatice, pulmonare, inflamatii ale gatului, reumatism, guta, tuberculoza, bronsite, boli ale aparatului locomotor

Publicat:

       A inflorit papadia, prilej pentru gospodine sa incerce sa prepare un leac eficient pentru persoanele cu probleme de ficat, de stomac, de pancreas. Este vorba de dulceata de papadie. Iata cum se prepara: Se ia un kilogram de flori proaspete de papadie se pun in 0,5 litri de apa fierbinte si se aduc pana la punctul de fierbere. Se lasa pe foc mic doua minute. Apoi se lasa vasul acoperit 20 de minute, si se strecoara lichidul prin presarea florilor de papadie. Sucul de papadie rezultat se amesteca cu un kilogram de zahar si se fierbe 5 minute. Se adauga 5 lamai de marime mica sau 2 lamai mari…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mureș: 67% din decesele din 2023 cauzate de boli cardio-respiratorii și tumori

04:05, 09.04.2024 - In decursul anului trecut, la nivelul județului Mureș s-au inregistrat 7.431 de decese, a anunțat, recent, conducerea Direcției de Sanatate Publica, in Raportul de activitate al instituției pentru anul 2023.Potrivit sursei citate, principalele cauze de deces au fost:3.739 – afecțiuni ale aparatului…

Secretele pentru cura cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

20:15, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice. Este important de știut ca papadia poate fi adaugata in diferite smoothie-uri,…

Secretele neobișnuitei cure cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

13:20, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice.

Desertul din cateva ingrediente care se prepara in 5 minute. E delicios si te scapa de grija musafirilor neanuntati

11:20, 27.03.2024 - Delicat, cu textura fina, acest desert face parte din categoria prajiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu il poate refuza. Se prepara extrem de simplu, in doar 5 minute, cu cateva ingrediente din bucatarie. Iata cum se prepara flanul de banane și vanilie, un desert care are consistența unei…

UN PAS SEMNIFICATIV IN REABILITAREA VOCALA Plasturele inteligent pentru persoanele cu afecțiuni ale aparatului vocal

10:10, 18.03.2024 - Cu toate acestea, dispozitivul este inca departe de a fi disponibil pe scara larga, deoarece toate propozițiile trebuie sa fie preinregistrate The post UN PAS SEMNIFICATIV IN REABILITAREA VOCALA Plasturele inteligent pentru persoanele cu afecțiuni ale aparatului vocal first appeared on Informatia Zilei…

SCJU Suceava a achizitionat aparatura pentru diagnosticarea si tratarea apneei in somn si fibrozei pulmonare

19:20, 15.03.2024 - Spitalul Clinic Judetean de Urgenta ‘Sfantul Ioan cel Nou’ a achizitionat aparatura medicala care va permite diagnosticarea si tratarea pacientilor care sufera de sindromul de apnee in somn si fibroza pulmonara, a anuntat, vineri, conducerea unitatii medicale. Potrivit unui comunicat de presa transmis…

10 fructe pentru o piele stralucitoare și sanatoasa. Beneficiile pe care NU le știai

11:26, 15.03.2024 - Fructele sunt cunoscute pentru beneficiile sale asupra sanatații, fiind gustarea perfecta atunci cand ne dorim ceva dulce sau pentru a putea inlocui sanatos un surplus de zahar. Sanatatea pielii tale este direct afectata de dieta ta zilnica, chiar daca nu credeai pana acum acest lucru. Fara fructe și…

Sarmalele iberice. Cu ce difera de cele balcanice și cum se prepara?

20:05, 31.01.2024 - Rețata sarmalelor iberice, potrivit cosmindragomir.ro. Varza se blanșeaza. Vițelul se toaca și se gatește innabușit. Apoi se impacheaza sarmalele, se dau prin faina, se sigileaza cu ou batut și se prajesc ca snițelele. In alta cratița se face un sos din doua linguri de ulei, una de faina și 250 de mililitri…


Ce parere ai despre aceasta stire?