Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să slăbeşti sănătos şi fără stres

Publicat:

Cei care au tinut diete stiu cat de greu si de stresant este acest proces. Mai ales in timpul dietelor ne apuca toate poftele si am manca si ce in mode normal nu am manca. Este ingrozitor de frustrant cand, dupa ce mai multe saptamani de regim, sa constati ca nu ai slabit suficient. Putini stiu ca slabitul prin diete drastice si de scurta durata produce un dezechilibru major al metabolismului, care de cele mai multe ori este foarte periculos. Asa ca incearca o slabire sanatoasa, tinand cont de cateva trucuri:

1.    Nu uita de micul dejun, masa cea mai importanta a zilei.…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: „E mai rau pentru organism sa nu le mancam deloc”. Ce soluții avem ca sa mancam totuși sanatos?

14:55, 25.04.2024 - O analiza recenta a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar in unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis. Mararul, salata și roșiile sunt cele mai tratate legume, arata raportul.…

Nimeni nu știe cat de toxice sunt legumele și fructele, pentru ca nu se testeaza. Oficial: E risc pentru sanatate, dar nu-s periculoase

09:00, 11.04.2024 - Alegerea legumelor și fructelor de la piața a devenit o adevarata loterie. Mancam produse pline de pesticide fara macar sa știm ce am cumparat. Autoritațile statului ne spun ca totul este in regula, și ca țin situația sub control. In realitate habar nu au ce cantitate de produse neconforme exista pe…

Test IQ. Gasește pisica ascunsa printre ratoni! Ai ochi de vultur daca o poți depista din prima

07:20, 07.04.2024 - Exista o mulțime de iluzii optice, rolul acestora fiind de a stimula mintea umana și capacitatea de percepție. Cercetarile arata ca un creier uman normal poate recepta informațiile dintr-o imagine in moduri diferite, formand o percepție diferita despre ceea ce vede fiecare dintre noi, informeaza jagranjosh.com.…

Atenția la detalii este punctul tau forte? Ești un geniu daca poți gasi pisica ascunsa in aceasta imagine

08:05, 25.03.2024 - In aceasta iluzie optica se afla un caine langa un copac ramas aproape fara frunze. Cei mai mulți dintre cei care privesc imaginea nu reușesc sa observe dincolo de aparențe și raman ancorați doar in perspectiva de ansamblu. Astfel de iluzii optice au rolul de a testa vederea și abilitațile de observare,…

Meniu de post pentru o saptamana. Ce poți manca, sanatos și gustos, in fiecare zi

14:01, 14.03.2024 - Postul Paștelui este cel mai mare post de peste an, iar pe langa zilele de rugaciune, mers la biserica și sufletul deschis la fapte bune pe care oamenii trebuie sa il aiba in aceasta perioada, postul inseamna și abținerea de la anumite alimente pe toata perioada de 40 de zile. Creștinii ortodocși se…

Legumele recomandate pentru consumul zilnic. Foarte puțini romani le mananca, din pacate

12:10, 14.03.2024 - Legumele sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente, pe care orice medic le recomanda. Unele dintre ele ar trebui consumate chiar zilnic, așa cum spun specialiștii. Puțini sunt cei ce știu care sunt cele mai sanatoase opțiuni și cat de des ar trebui sa intre in meniul nostru. Legumele, o adevarata…

Ce este Directiva micului-dejun – noua reglementare a Uniunii Europene. Statele membre, obligate sa-și hraneasca cetațenii sanatos

07:00, 07.02.2024 - Noi standarde de comercializare pentru produse asociate cu prima masa a zilei, adica pentru miere, gem și sucuri de fructe, au fost revizuite de oficialitațile Uniunii Europene. Astfel, sucurile de fructe și gemurile vor trebui sa aiba mai mult fruct, iar mierea sa fie corect etichetata.

Moda legumelor cultivate acasa nu salveaza mediul - Amprenta de carbon este de cinci ori mai mare decat in cazul agriculturii convenționale

00:10, 30.01.2024 - Fructele și legumele cultivate in gradinile urbane, care sunt adesea prezentate ca fiind mai sanatoase și mai durabile, sunt adesea mai mari producatoare de dioxid de carbon decat alimentele cultivate in mod convențional, potrivit unei cercetari publicate in Nature Cities, care evidențiaza culturile…


Ce parere ai despre aceasta stire?