Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum autorităţile de la New Delhi încearcă să combată poluarea din oraş

Publicat:

Autoritatile de la au testat miercuri un fel de pulverizator urias in incercarea de a-si demonstra hotarirea de a lupta impotriva nivelurilor periculoase de poluare din capitala indiana, informeaza . Mega-orasul de 20 de milioane de locuitori are renumele de neinvidiat de a fi una dintre cele mai poluate din lume, cu concentratii de particule in suspensie adesea mai mari dec

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum incearca autoritațile sa umple craterul de 18 metri din Slanic. Prefectul: „Intreaga solutie este una provizorie“ VIDEO

14:35, 03.05.2024 - La o saptamana de la surparea subita din Slanic Prahova, in zona se fac primele lucrari. Tot vineri, experții incep verificarile la structura de rezistența a blocurilor din jur pentru a se stabili daca e nevoie de noi evacuari.

Autoritațile din Prahova incearca sa afle cauza surparii strazii „23 August” din Slanic. Tasarea pare ca a stagnat

09:40, 28.04.2024 - Surparea de pe strada 23 August din orasul Slanic din Prahova a stagnat, au anunțat autoritațile locale, dar nu se știe, deocamdata, care este cauza acelei tasari ce a dus la evacuarea a 42 de persoane din locuințele lor.

Masura drastica intr-un oraș din Japonia: cum incearca autoritațile sa combata turismul excesiv

15:35, 26.04.2024 - Satule pana peste cap de turiștii straini care nu au un comportament adecvat, autoritațile nipone au decis sa blocheze cu o bariera priveliștea cu Muntele Fuji. Conform The Guardian, bariera ar urma sa fie amplasata intr-un loc preferat destinat fotografiilor.

Zelenski a semnat o lege controversata

17:50, 16.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat legea privind mobilizarea militara, un text legislativ extrem de controversat. Potrivit unei informatii publicate pe website-ul Radei, parlamentul ucrainean, textul a fost inaintat marti spre promulgare presedintelui Zelenski, care l-a semnat. Confruntata…

SITUAȚIE DE URGENȚA IN ȘCOLI Autoritațile incearca sa gestioneze raspandirea rapida a Norovirusului

09:15, 04.04.2024 - Norovirusul este cunoscut ca o cauza comuna a bolilor gastrointestinale, fiind extrem de contagios, mai ales in medii precum școlile și gradinițele The post SITUAȚIE DE URGENȚA IN ȘCOLI Autoritațile incearca sa gestioneze raspandirea rapida a Norovirusului first appeared on Informatia Zilei .

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Cum au aratat ultimele saptamani din viața lui Navalnii, in inchisoarea din Arctica: „Mai intai este noapte, apoi seara, apoi din nou noapte”

16:55, 17.02.2024 - Aleksei Navalnii, cel mai important lider al opoziției din Rusia, care a murit vineri, 16 februarie, dupa cum au anunțat autoritațile ruse, și-a petrecut ultimele saptamani intr-o colonie penitenciara situata deasupra Cercului Arctic, scrie AFP, potrivit The Moscow Times.Sentința lui de 19 ani de inchisoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?