Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMĂ LA HÂNCEȘTI. Un bărbat ÎMPUȘCAT ÎN CAP a fost găsit în portbagajul unei mașini

Publicat:

Trupul neinsuflețit al unui barbat impușcat in cap a fost gasit in aceasta dupa-amiaza in portbagajul unui microbuz. Acesta era abandonat intr-un camp din proximitatea localitații Lapușna, din raionul Hancești, scrie deschide.md.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat in piept, la o partida de vanatoare

11:35, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare, joi seara, in zona localitații hunedorene Boholt. Un barbat a murit dupa ce arma unui coleg s-a descarcat accidental. „La data de 2 mai 2024, in jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112, de catre un barbat in varsta de 50 de ani din…

Descoperire șocanta in portbagajul unei mașini! Doi copilasi, de 19 luni si 3 ani, au fost gasiți morti. Tatal lor i-ar fi injunghiat 

18:00, 13.04.2024 - Caz șocant! Un parinte și-ar fi injunghiat mortal cei doi copii, in varsta de 19 luni și 3 ani, iar apoi le-ar fi pus trupurile in portbagajul unei masini. Crima oribila s-ar fi petrecut dupa ce barbatul s-ar fi certat cu mama micuților. 

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.

Au fost identificate persoanele care ar fi impușcat un barbat in plina strada, in Chiajna. Percheziții ale procurorilor

16:50, 19.03.2024 - Politistii si procurorii de la Parchetul General au facut, marți, 9 perchezitii domiciliare la trei suspecti care sunt cercetați pentru tentativa de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de arma fara drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Imagini halucinante in trafic. Un barbat s-a urcat pe capota unei mașini pentru a o distruge. Reacția Poliției VIDEO

17:26, 17.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, imagini de coșmar au fost surprinse in traficul din Sibiu. Un barbat s-a urcat pe o mașina, pe care a distrus-o cu picioarele și cu un coș de gunoi. Incidentul nu a fost singular.

O ucraineanca de 68 de ani și-a omorat soțul, cu un cuțit de bucatarie, intr-un apartament din Sectorul 6

14:35, 10.03.2024 - O femeie de 68 de ani din Ucraina a fost retinuta duminica, 10 martie, de procurori, dupa ce si-a injunghiat mortal sotul cu un cutit de bucatarie in urma unui conflict spontan, intr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei, anunța Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.Crima a avut loc ieri seara,…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?