Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONSTANȚA. Durere fără margini în familia copilului de 4 ani spulberat de o mașină - băiețelul a pierdut lupta cu moartea!

Publicat:

O familie din județul Constanța trece prin momente cumplite. Matei, baiețelul familiei, a fost spulberat aseara de o mașina, la Valul lui Traian, într-un moment de neatenție al mamei. 

Accidentul s-a petrecut pe drumul care leaga Constanța de Murfatlar. Baiatul mergea împreuna cu mama sa pe trotuar. La un moment dat, copilul s-a smuls din mâna femeii și a sarit pur și simplu pe șosea, moment în care a fost lovit de o mașina, iar șoferul nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.  

Medicii sosiți la fața locului s-au chinuit minute în…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer a murit dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori cu mașina

19:15, 30.04.2024 - Un șofer a murit, iar un pasager este in stare grava dupa ce s-au rasturnat de mai multe ori cu mașina. Accidentul s-a petrecut marți dimineața, la ora 8.00,pe Drumul Național 39, care leaga Mangalia de Vama Veche, in dreptul șantierului din Mangalia. Martorii spun ca mașina BMW circula cu viteza mare,…

Familia lui Florin, tanarul mort in accidentul din Constanța, impietrita de durere. Baiatul nu obișnuia sa conduca cu viteza: ”El era aruncat din masina”

23:40, 28.04.2024 - Florin s-a stins fulgerator din viața, de ziua lui de nume. Tanarul avea doar 21 de ani și o familie care il aștepta acasa. Cu toții sunt impietriți de durere și nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Florin nu ar fi obșinuit sa conduca cu viteza.

Un copil pe bicicleta, spulberat de o mașina la Ialoveni: Baiatul de 13 ani, transportat la spital

19:55, 22.04.2024 - Un accident rutier a avut loc aseara, pe data de 21 aprilie, in apropierea localitații Țipala. Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc intre un automobil Opel și o bicicleta condusa de un minor de 13 ani. In urma accidentului, copilul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Marturia unei supraviețuitoare din accidentul lui Vlad Pascu: „Dreptate ar fi ca el sa faca pușcarie cați ani aveau impreuna Roberta și Sebi”

18:10, 18.04.2024 - Cristina I. e unul din cei trei studenți raniți in accidentul produs de Vlad Pascu in noaptea de 19 august anul trecut. In urma tragediei, tanara de 21 de ani a ramas cu o infirmitate. Joi a fost pentru prima oara cand ea s-a intors la locul in care și-a pierdut cea mai buna prietena și a rememorat…

A murit fetita de 9 ani accidentata de un sofer beat in urma cu doua saptamani

17:30, 17.04.2024 - O fetita de noua ani, ajunsa in coma dupa ce a fost accidentata in urma cu doua saptamani, a murit miercuri dimineata. La inceputul lunii, intr-o comuna din Constanța, fetita si fratele ei mai mic au fost loviti in plin, pe marginea drumului, de masina condusa de un șofer beat. Pe 1 aprilie, in satul…

Accident la Gherla, copil lovit de mașina

16:50, 10.04.2024 - Un copil in varsta de aproximativ 7 ani a fost suprins și lovit de un autoturism la Gherla. Accidentul s-a produs miercuri dupa-amiaza, pe strada Fierarilor, iar mașina implicata era un taximetru. In urma coliziunii, copilul a suferit rani in zona capului, au relatat rude ale acestuia. Baiatul a fost…

Mama lui Florin Dița, distrusa de durere dupa moartea fiului ei! Femeia nu iși mai gasește liniștea, dupa accidentul tragic: ”Am pierdut...”

09:36, 13.03.2024 - Florin Dița a murit in urma cu cateva zile, in accidentul rutier cumplit din Vrancea. Moartea lui a lasat in urma multa durere, mai ales in cazul mamei sale, care este distrusa de suferința. Dupa accidentul rutier, femeia nu mai reușește sa iși gaseasca liniștea și a transmis mesaje dureroase pe rețelele…

Caz șocant in Sibiu. Un polițist este in coma, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un barbat

12:15, 14.02.2024 - Accident șocant in Sibiu. Un polițist a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit cu mașina de un șofer. Medicii l-au operat de urgența, insa sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire. Iata cum s-a produs accidentul.


Ce parere ai despre aceasta stire?