Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celebru artist, surprins în momente romantice! Ce face, în mijlocul străzii, alături de iubita lui / Video paparazzi

Publicat:

Devenit celebru pentru talentul pe care și l-a aratat pe toate scenele mari ale lumii, considerat a fi, cu adevarat, urmașul lui pare sa se bucure, cu adevarat, de liniștea pe care i-o ofera, seara, centrul Capitalei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Altfel are gust iubirea intr-o mașina de peste 150 de mii de euro! BRomania, momente romantice cu iubita cea noua / PAPARAZZI

22:45, 15.04.2024 - Altfel are gust iubirea intr-o mașina de peste 150 de mii de euro. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, l-au surprins pe BRomania in ipostaze romantice cu iubita cea noua.

Momente de panica! O bucata de tavan s-a prabușit, intr-un supermarket din Capitala/O femeie, dusa la spital

12:20, 28.03.2024 - Un incident urmat de momente de spaima s-a produs intr-un magazin din Capitala. Din primele informații, o bucata de tavan s-a desprins, cazand peste o persoana. La fața locului au intervenit cei de la ISU. Potrivit primelor date, incidentul s-a produs la un supermarket de pe strada Liviu Rebreanu. Așadar,…

Endrick, la doar 17 ani, are o iubita model. Momente inedite dupa Spania – Brazilia

21:00, 27.03.2024 - Tanarul fotbalist Endrick, in varsta de doar 17 ani, a reușit sa straluceasca din nou in tricoul naționalei Braziliei, de aceasta data intr-un meci amical de mare anvergura impotriva Spaniei, scorul final fiind un echilibrat 3-3. Jucatorul a reușit sa egaleze in minutul 50 al partidei. Dupa ce a demonstrat…

Președintele Comitetului militar al NATO, surprins la Kiev in timpul atacului masiv rusesc asupra capitalei ucrainene

13:25, 21.03.2024 - Amiralul olandez Rob Bauer, președintele Comitetului militar al NATO, se afla la Kiev, joi, in timpul masivului atac cu rachete și drone al Rusiei. Este prima data cand o delegație militara a NATO a vizitat capitala ucraineana de la inceputul invaziei pe scara larga in februarie 2022.

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

De la tatic model la noi acuzații șocante. Cum a fost surprins Tristan Tate de paparazzi, chiar inainte de a fi reținut FOTO

14:40, 12.03.2024 - In timp ce parea ca Tristan Tate și-a gasit echilibrul intr-o viața de familie liniștita, surprins in parc alaturi de fosta iubita și fiica lor, realitatea a fost complet diferita. Imaginile idilice cu el distrandu-se cu fiica sa in carusel au fost intunecate de arestarea sa ulterioara.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Alex Bodi, gest emoționant pentru iubita lui. Cum a surprins-o afaceristul intr-un club din București / FOTO

09:31, 28.01.2024 - Alex Bodi a facut un gest emoționant pentru iubita lui. Afaceristul i-a demonstrat Emei Uta cat de mult o apreciaza și iubește. Iata cum a surprins-o celebrul om de afaceri pe partenera lui de viața intr-un club de fițe din București!


Ce parere ai despre aceasta stire?