Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bogat om din Europa se retrage și a ales un urmaș surpriză: 200 de miliarde de euro este miza

Publicat:
Cel mai bogat om din Europa se retrage și a ales un urmaș surpriză: 200 de miliarde de euro este miza

Cel mai bogat om din Europa, , proprietarul LVMH, cel mai mare grup de lux din lume, isi pregateste urmasul: fiul lui, Frederic, preia conducerea diviziei de ceasuri la numai 29 de ani. Arnault are o avere estimata la peste 200 de miliarde de euro și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Fiul lui , Frederic, a fost numit director executiv al diviziei de ceasuri a LVMH, un rol despre care spune ca va avea ca rezultat "o colaborare mai stransa" cu tatal sau miliardar, scrie ZF.

Promovarea tanarului de 29 de ani va fi urmarita indeaproape ca un posibil…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSD il va retrage pe Catalin Cirstoiu de la Primaria Capitalei? Varianta surpriza care exista in prezent

15:00, 15.04.2024 - Anul 2024, an electoral greu, va incepe cu alegerile locale și europarlamentare comasate, iar PSD și PNL iși anunțau candidatul comun, in persoana managerulu de la Spitalul Universitar, numai ca sursele spun ca exista toate șansele ca PSD sa-l retraga pe Catalin Cirstoiu de la Primaria Capitalei, precizand…

Clasamentul Forbes 2024: cine sunt cei mai bogați oameni din lume. Un nume surpriza iși face loc in topul miliardarilor

10:00, 03.04.2024 - Revista Forbes a publicat topul celor mai bogați 500 de oameni din lume, iar cea mai bogata persoana de pe planeta este Bernard Arnault, proprietarul majoritar al conglomeratului de bunuri de lux LVMH, a carui avere, potrivit Forbes, a crescut cu 10%, ajungand la 233 de miliarde de dolari. Elon Musk…

Circul „obiectivelor climatice”, pe spinarea contribuabililor. Ce face Europa cu 40 de miliarde de euro?

14:51, 02.04.2024 - Un producator de panouri solare care concediaza muncitori. Un producator de baterii care a renunțat la Europa pentru subvenții americane. Un proiect de hidrogen ecologic blocat din cauza lipsei de energie electrica. Acestea sunt doar cateva dintre primele rezultate jalnice ale Fondului de inovare al…

Razvan Nicolescu: „Romania ar putea folosi mai bine trei miliarde de euro!”

19:40, 01.04.2024 - Experții argumenteaza impotriva mecanismului CfD planificat de Romania pentru investițiile in energie verde . Romania a decis recent sa utilizeze trei miliarde de euro din Fondul de tranziție energetica pentru a finanța o schema CfD menita sa stimuleze investițiile in capacitați de generare a energiei…

Cat ar costa, de fapt, integrarea Ucrainei in Uniunea Europena: ce beneficii ar avea Europa

15:10, 22.03.2024 - Cat ar costa intrarea Ucrainei in Uniunea Europeana și cat ar aduce in schimb? Aceste intrebari nu au fost inca abordate in detaliu de catre cei douazeci și șapte, intrucat aderarea la UE a țarii aflate in razboi este departe. Unele think tank-uri pro-europene au inceput totuși sa calculeze. Cel…

Anunț-surpriza in PNL: Primarul unui municipiu reședința de județ se retrage/ Cine va fi candidatul liberalilor

15:20, 19.03.2024 - Primarul orașului Suceava, Ion Lungu, nu va mai candida pentru un nou mandat. Anunțul a fost facut de președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Gheorghe Flutur a declarat, marți, intr-o conferința de presa, ca saptamana trecuta a fost stabilit calendarul alegerilor.„Azi sunt in masura sa…

Divizie de Servicii Corporate și Evenimente, lansata de CCIAT

08:30, 08.03.2024 - Christian Tour și Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș, organizeaza in data de 14 martie, intre orele 13:30 și 16:00, lansarea Diviziei de Servicii Corporate și Evenimente Timișoara, care va avea loc in Sala „Europa”a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT. Evenimentul se adreseaza companiilor…

Moldova se retrage din Tratatul privind forțele armate convenționale in Europa

21:25, 05.03.2024 - Republica Moldova se retrage din Tratatul privind forțele armate convenționale in Europa. Documentul a fost semnat la Paris, in 1990, de catre Uniunea Sovietica, iar in 1992 statele membre ale fostei URSS au ajuns la un acord privind numarul maxim de vehicule militare pe care le pot deține pe teritoriul…


Ce parere ai despre aceasta stire?