Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să pui în apa în care fierbi pastele pentru a nu se lipi. Nu este vorba despre ulei! Ingredientul secretă oferă şi o aromă specială

Publicat:
Ce să pui în apa în care fierbi pastele pentru a nu se lipi. Nu este vorba despre ulei! Ingredientul secretă oferă şi o aromă specială

Pastele sunt unul dintre cele mai iubite preparate, pentru care multe gospodine opteaza atunci cand vor sa gateasca ceva special. Puține sunt, insa, cele care știu sa le pregateasca exact ca la carte. Este foarte important sa adaugam un ingredient-minune in apa in care le fierbem, astfel incat sa nu se lipeasca deloc. Cum se […] The post Ce sa pui in apa in care fierbi pastele pentru a nu se lipi. Nu este vorba despre ulei! Ingredientul secreta ofera si o aroma speciala appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cata apa se pune pentru paste. Cantitatea corecta de lichid impiedica lipirea lor, asa fac italienii

13:05, 15.05.2024 - Pastele sunt unul dintre cele mai gustoase preparate, pe care majoritatea oamenilor le iubesc. Puține gospodine știu, insa, cum se pregatesc exact ca la carte, asemenea bucatarilor italieni. Foarte importanta este canitatea de apa pe care o punem cand le fierbem, astfel incat sa nu se arda. In cata…

Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum

14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…

Ce cantitate de dressing se pune intr-o salata de verdețuri. Ingredientul care imbunatațește aroma acra

16:40, 16.04.2024 - Playtech Știri iți explica cum poți pregati o salata de verdețuri perfecta pentru zilele calde. Care sunt secretele de care trebuie sa ții cont. Ce cantitate de dressing se incorporeaza intr-o porție de verdețuri și ce ingrediente sa folosești, daca sosul e prea acru sau sarat. Cum trebuie sa arate…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Ingredientul surpriza din piureul de cartofi pentru o aroma speciala. Asa se prepara la scolile culinare de zeci de ani

09:35, 25.03.2024 - Piureul se prepara destul de des in bucatariile romanilor, pentru ca are o textura cremoasa și un gust delicios. Se potrivește de minune cu o mulțime de feluri de mancare, precum friptura la cuptor, gratar sau cu peștele. Este simplu de preparat, insa pentru o aroma de neuitat trebuie sa adaugi inca…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…

Cum preparam cei mai gustoși mucenici moldovenești și muntenești. Ingredientul care face diferența, conform lui Petrișor Tanase: ”Da o aroma aparte” EXCLUSIV

19:15, 03.03.2024 - Vestitul maestru bucatar Petrișor Tanase ne-a oferit rețeta sa de mucenici, atat moldovenești, cat și muntenești, pe care și el ii prepara, pe 9 martie, ziua in care cei 40 de Sfinți Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa. In exclusivitate pentru Playtech Știri, realizatorul emisiunii culinare…


Ce parere ai despre aceasta stire?