Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să pui în apa cu care uzi florile, pentru a înflori mai repede și a rezista mai mult

Publicat:

Ingrediente pentru soluția de ingrașamant floral- Doua coji de banane,- O cana de orez,- Doi litri de apa.Cum se preparaIncepe prin a taia cojile de banane in bucați mici. Aceste coji sunt bogate in substanțe nutritive benefice plantelor.Adauga bucațile de coaja de banana intr-un litru de apa și pune-le la fiert. Lasa amestecul sa fiarba pentru a extrage substanțele nutritive din coaja.In timp ce cojile fierb, lasa orezul sa se inmoaie intr-un alt litru de apa. Permite orezului sa se odihneasca in apa timp de 24 de ore pentru a elibera substanțele nutritive in apa.Dupa ce ambele lichide au fost…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Salata revigoranta de roșii, ideala pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman

11:15, 19.04.2024 - Salata de roșii poate fi un fel principal delicios, in zilele de post cand nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie, sau poate fi o garnitura delicioasa pentru alte feluri de mancare. Mai mult, aceasta salata este și extrem de sanatoasa, deoarece conține doar ingrediente proaspete și naturale.Rețeta…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Alimentele pe care Carmen Bruma le consuma in postul Paștelui. De ce sunt atat de importante

15:30, 21.03.2024 - Carmen Bruma, in varsta de 46 de ani, este adepta un stil de viata sanatos, astfel ca de cele mai multe ori, ea da sfaturi fanilor de pe contul de socializare, cu privire la alimentatia pe care ar trebuii sa o urmeze.Pentru ca am intrat deja in postul Paștelui, partenera lui Mircea Badea a dezvaluit…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…

Cu ce sa uzi plantele ca sa aiba multe flori. Trucul genial pe care nu-l știai

15:45, 05.02.2024 - Florile aduc foarte multa culoare și dau viața unei camere, dar multe dintre ele necesita atenție și ingrijire constanța. Daca vrei ca florile tale sa aiba multe flori, poți incerca trucul pe care ți-l vom prezenta in randurile urmatoare. Cu ce trebuie sa uzi plantele pentru a avea multe flori Daca…

Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac

08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…


Ce parere ai despre aceasta stire?