Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce păţeşti în corp când consumi oţet de mere

Publicat:

Iata ce patesti cand consumi otet de mere zilnic

Otetul de mere ajuta la o digestie buna. Se pune o linguriota de otet de mere intr-un pahar cu apa si se consuma cu 15 minute inainte de masa pentru o digestie bune.

Otetul de mere te scapa de arsturi la stomac
Daca consumi reculat otet de mere cu apa atunci vei avea sanse mult mai mici sa faci arsuri la stomac. Insa, otetul de mere trebuie diluat foarte bine in apa pentru ca este un remediu foarte puternic si poate afecta persoanele cu ulcer.

Continuarea pe lyla.ro

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ceaiurile care imbunatațesc concentrarea. Cat de des este bine sa le consumi

09:20, 30.04.2024 - In era in care concentrarea și atenția sunt esențiale pentru performanța noastra zilnica, gasirea unor metode naturale și eficiente pentru a imbunatați funcțiile cognitive devine din ce in ce mai importanta. O soluție la indemana este reprezentata de ceaiurile care au fost asociate cu stimularea memoriei.

S-a accelerat cresterea cheltuielilor militare la nivel mondial

11:30, 22.04.2024 - Cheltuielile militare la nivel global au sporit in 2023 cu 7% fata de anul anterior, pana la 2.443 de miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai rapida crestere anuala incepand din 2009, a anuntat luni Institutul International de Cercetare pentru Pace din Stockholm (SIPRI), potrivit Reuters, AFP si Kyodo.…

Klaus Iohannis, la Bruxelles: "E importanta continuarea demersurilor de consolidare a pregatirii militare și civile a UE"

18:40, 22.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, la reuniunea Consiliului European și la Summitul Euro, care au avut loc la Bruxelles, importanța continuarii demersurilor de consolidare a pregatirii militare și civile a UE și a raspunsului la situații de criza.

Cum testezi calitatea cașcavalului in 30 de secunde. Vei afla rapid daca mai trebuie sa-l consumi

11:15, 14.03.2024 - Ești un fan al produselor lactate și/sau a derivatelor din acestea? Playtech Știri iți explica cum poți afla daca branzeturile cumparate de la magazin sunt de calitate. Cum poți afla daca merita sa dai bani pe sortimentul de cașcaval preferat, in doar 30 de secunde. Cum este produs cașcavalul cumparat…

Decalogul lui Klaus Iohannis pentru candidatura la șefia NATO. Viziunea sa pentru viitorul Alianție

20:50, 12.03.2024 - „Pentru a aborda seria larga de amenintari si provocari, NATO trebuie sa fie echipata corespunzator. Scopul cheie al Aliantei este de a asigura apararea colectiva a Aliatilor prin indeplinirea sarcinilor sale cheie de descurajare si aparare, prevenire si gestionare a situatiilor, si cooperare pentru…

5 fructe pentru fierea leneșa. Contribuie la o digestie mai buna

11:21, 13.02.2024 - Exista 5 fructe care sunt extrem de benefice pentru fierea leneșa. Aceste fructe constribuie la o digestie mai buna. Iata ce trebuie sa consumi in cazul in care ai probleme de sanatate de acest fel!

Banc: „Un barbat a salvat fiecare banut castigat in timpul vietii”. Continuarea te va surprinde

09:35, 11.02.2024 - Daca vrei sa incepi ziua cu zambetul pe buze, atunci este momentul sa citește cateva bancuri ce te vor amuza copios. Am pregatit pentru tine cele mai tare glume și care iți vor aduce buna dispoziție.


Ce parere ai despre aceasta stire?