Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz cutremurător. O fetiţă de doar opt ani a suportat 27 de operaţii estetice

Publicat:

O fetita de doar opt ani a suportat 27 de operatii estetice. Inca de la varsta de un an, Guzali a inceput sa lupte cu hemangioma faciala, adica niste pete rosii imense, care i-au acaparat mai mult din jumatate de fata.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Nicoleta Luciu fara pic de machiaj. Fosta vedeta TV are multe operații estetice

18:21, 12.04.2024 - Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar continua sa fie destul de activa pe rețelele de socializare. Recent, fosta vedeta tv a postat un filmuleț in care le arata fanilor virtuali ca a apelat la o noua procedura la nivel facial. Mulți au fost surprinși sa vada cum arata, de fapt Nicoleta…

Star Matinal. O influencerița a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei operații estetice. Și-a dorit o schimbare, dar a platit frumusețea cu prețul vieții / VIDEO

08:35, 26.03.2024 - Un nou caz cutremurator. A platit frumusețea cu prețul vieții. O tanara influencerița a murit la doar 30 de ani, dupa ce a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operație de liposucție.

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?