Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz cutremurător. O fetiţă de doar opt ani a suportat 27 de operaţii estetice

Publicat:

O fetita de doar opt ani a suportat 27 de operatii estetice. Inca de la varsta de un an, Guzali a inceput sa lupte cu hemangioma faciala, adica niste pete rosii imense, care i-au acaparat mai mult din jumatate de fata.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Dismorfia Snapchat: Oamenii au ajuns sa iși faca operații estetice pentru a arata ca in fotografiile filtrate

15:35, 17.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Boston au descoperit o legatura intre utilizarea social media și procedurile cosmetice. Ca urmare a „culturii selfie”, utilizatorii dezvolta „dismorfia Snapchat” și cauta proceduri pentru a arata ca in imaginile filtrate cu ei inșiși, potrivit unui nou studiu.

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.

Bianca Dragușanu, ATAC la Loredana Groza: „Eu sunt asumata, nu zic ca nu am operații estetice”

15:35, 21.01.2024 - Bianca Dragușanu a trecut recent printr-o noua intervenție chirurgicala. Este vorba despre un lifting facial care ar fi costat 11.000 de euro. Ea spune ca iși asuma toate intervențiile estetice, spre deosebire de Loredana Groza, care a susținut in repetate randuri ca nu a apelat la asemenea proceduri.…


Ce parere ai despre aceasta stire?