Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Care este diferența dintre intoleranța la gluten și boala celiacă. Recomandările medicului

Publicat:
Care este diferența dintre intoleranța la gluten și boala celiacă. Recomandările medicului

Intoleranța la gluten și boala celiaca sunt afecțiuni tot mai frecvent intalnite in societatea moderna. Care este diferența dintre ele și ce trebuie sa faca persoanele care se confrunta cu probleme la consumul de gluten aflam de la dr. , medic primar gastroenterologie.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

BOALA CELIACA Testele genetice te pot ajuta sa afli daca ai intoleranța la gluten

09:11, 06.04.2024 - Tot mai multe persoane sunt diagnosticate la ora actuala cu intoleranța la gluten, numita și boala celiaca. Se estimeaz ca aceasta afecteaza o persoana din 200, la nivel mondial. The post BOALA CELIACA Testele genetice te pot ajuta sa afli daca ai intoleranța la gluten first appeared on Informatia Zilei…

Wendy Williams a fost diagnosticata cu afazie și demența

06:40, 23.02.2024 - Fosta prezentatoare a unui talk-show-ul renumit, Wendy Williams, a fost diagnosticata cu afazie progresiva și demența frontotemporala. Vestea a fost impartașita intr-un comunicat de presa de joi pentru a „corecta zvonurile inexacte și dureroase despre sanatatea ei”, a scris o echipa de ingrijire a lui…

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Dragos Damian, CEO Terapia: Malaria, la fel si rujeola si hepatita si cancerul de col uterin, se previn cu zeci, sute de lei. Malaria, la fel si rujeola si hepatita si cancerul de col uterin, se trateaza cu mii, zeci de mii, sute de mii de lei

20:05, 10.02.2024 - Costul unei cure complete de profilaxie a malariei variaza intre 20 și 40 de lei. Costul tratamentului, odata boala instalata, este greu de evaluat. Și, de neprețuit, pierderea unei rude care se stinge dintr-o boala complet prevenibila.

Cum sa te bucuri de viața fara gluten daca ai intoleranța

15:30, 07.02.2024 - Cu toate ca trebuie sa renunți la gluten pentru ca ai intoleranța sa știi ca inclusiv persoanele care nu se afla in situația ta de foarte multe renunța la gluten datorita beneficiilor pe care o astfel de dieta le are pentru sanatate.

Rujeola, o boala extrem de contagioasa și periculoasa. Cum ii protejam pe copii in epidemie?

12:45, 06.02.2024 - Rujeola (pojarul) este un motiv de ingrijorare pentru parinți, fiindca deși pare a fi una dintre cele mai comune probleme de sanatate ale copiilor, este o infecție virala extrem de contagioasa care poate avea efecte graveasupra sanatații copiilor și uneori chiar consecințe fatale.


Ce parere ai despre aceasta stire?