Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOALA CELIACĂ Testele genetice te pot ajuta să afli dacă ai intoleranță la gluten

Publicat:
BOALA CELIACĂ Testele genetice te pot ajuta să afli dacă ai intoleranță la gluten

Tot mai multe persoane sunt diagnosticate la ora actuala cu intoleranța la gluten, numita și boala celiaca. Se estimeaz ca aceasta afecteaza o persoana din 200, la nivel mondial. The post BOALA CELIACA Testele genetice te pot ajuta sa afli daca ai intoleranța la gluten first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum iți dai seama daca uleiul de masline este autentic sau fals. Testele simple care te vor ajuta

14:10, 18.04.2024 - Probabil te-ai intrebat și tu de foarte multe ori daca uleiul de masline pe care l-ai cumparat este bun. Ei bine, noi iți vom spune cum sa-ți dai seama daca acest tip de ulei este autentic sau fals. Exista cateva teste simple care te vor ajuta. Iata cum trebuie sa procedezi!

Care este diferența dintre intoleranța la gluten și boala celiaca. Recomandarile medicului

14:40, 15.04.2024 - Intoleranța la gluten și boala celiaca sunt afecțiuni tot mai frecvent intalnite in societatea moderna. Care este diferența dintre ele și ce trebuie sa faca persoanele care se confrunta cu probleme la consumul de gluten aflam de la dr. Oana Dolofan, medic primar gastroenterologie.

CAINELE ROBOT Ultima inovație de la Boston Dynamics ajuta la stingerea incendiilor

12:06, 08.04.2024 - Cainele robot Spot de la Boston Dynamics poate fi utilizat in prezent pentru a combate incendiile, .... The post CAINELE ROBOT Ultima inovație de la Boston Dynamics ajuta la stingerea incendiilor first appeared on Informatia Zilei .

PENSIA PE CAZ DE BOALA Lista completa a afecțiunilor și condițiile pentru obținerea pensiei

14:30, 01.04.2024 - Persoanele care se confrunta cu anumite afecțiuni medicale au posibilitatea sa solicite pensionarea mai devreme The post PENSIA PE CAZ DE BOALA Lista completa a afecțiunilor și condițiile pentru obținerea pensiei first appeared on Informatia Zilei .

Mariana Moculescu, suspecta de o boala crunta. Nu are bani pentru investigatii, iar Horia Moculescu nu o ajuta: „Mi se pare neortodox, diabolic” VIDEO EXCLUSIV

11:06, 15.03.2024 - Mariana Moculescu a fost prezenta intr-o noua ediție a emisiunii PlayTalk cu Rebeka Pascu. Fosta soție a lui Horia Moculescu a facut dezvaluiri uluitoare despre starea sa de sanatate. Mama sa a murit in urma cu mulți ani in urma cancerului la san. Mariana a fost, recent, la o consultație, iar dupa rezultatele…

TINERII CERȘETORI Cine ii ajuta pe cersetorii tineri, unii drogati, sa-si gaseasca un loc de munca?

07:05, 13.03.2024 - Zilele trecute am fost sunati la redactie de catre un cititor al ziarului nostru, antreprenor, care ne-a spus printre altele:  The post TINERII CERȘETORI Cine ii ajuta pe cersetorii tineri, unii drogati, sa-si gaseasca un loc de munca? first appeared on Informatia Zilei .

„Boala” romanilor sa se trateze singuri. Cand ajuta cu adevarat testele rapide din farmacii și ce trebuie sa faca pacienții

06:20, 05.03.2024 - Daca in urma cu 20 de ani testele rapide, care se pot cumpara din farmacie sau comanda pe Internet, erau puține și costau destul de mult, astazi sunt la indemana oricui. Medicii spun cand ne sunt cu adevarat de folos.

SANATATE Boala severa care poate fi prevenita prin masuri simple: botulismul

12:11, 14.02.2024 - Prin respectarea acestor masuri simple de igiena și siguranța alimentara, riscul de contractare a botulismului poate fi redus semnificativ. The post SANATATE Boala severa care poate fi prevenita prin masuri simple: botulismul first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?