Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cântăreaţa de rap Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman

Publicat:
Cântăreaţa de rap Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman

Cantareata americana de rap a fost acuzata de hartuire de catre fostul ei cameraman, care o acuza de grossofobie si sustine ca a fost obligat sa asiste la o relatie sexuala intre artista si o alta femeie, scrie AFP, potrivit news.ro

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

„O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața

08:51, 21.03.2024 - Dana Nalbaru, criticata aspru de fani ca nu se mai ingrijește. Ce replica le-a dat fosta cantareața Continue reading „O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața at Tabu.

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!

Beyonce, prinsa in mijlocul unui scandal internațional. Cantareața este acuzata de plagiat

21:36, 05.03.2024 - Beyonce, una dintre cele mai iubite cantarețe la nivel mondial, a lansat doua piese country și este acuzata de plagiat. Una dintre melodiile sale ar fi fost copiata dupa coloana sonora a unui desen animat, indragit de copii.

Situație neașteptata pentru Sore! Cantareața a uitat de vacanța din Maldive: ”Eu eram la manichiura”

15:25, 28.02.2024 - Sore iubește vacanțele și a avut numeroase calatorii in afara țarii. Cantareața a avut parte și de momente neplacute, cand a uitat de excursia in Maldive, alaturi de prietenele sale. Motivul? A trecut o alta data in calendat, astfel ca a fost ocupata in ziua zborului.

Lidia Buble le-a aratat tuturor inelul primit de la iubitul ei, Horațiu Nicolau. Ce spune artista despre relația lor. „E mai mult decat aș fi visat”

14:51, 16.02.2024 - Lidia Buble și Horațiu Nicolau formeaza un cuplu de 3 ani, iar artista spune ca este mai fericita ca niciodata. Artista a declarat in repetate randuri ca iși dorește sa devina mama și sa se casatoreasca, insa pana acum, nu a vorbit despre eveniment, semn ca ea și afaceristul nu au planuit nimic.Invitata…

Ce spune Claudia Patrașcanu despre o impacare cu fostul soț, dupa ce Gabi Badalau și Bianca Dragușanu s-au desparțit: „I-aș oferi o zi din viața mea”

17:05, 07.02.2024 - Claudia Patrașcanu a aflat ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu s-au desparțit, iar artista a fost intrebata despre o posibila impacare. Artista iși acuza fosta soacra ca a intervenit prea mult in viața fiului.Bianca Dragușanu și Gabi Badalau formau un cuplu de aproximativ trei ani, iar de curand s-au…


Ce parere ai despre aceasta stire?