Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Burnete (Concordia): Deficitul nu scade, ci creşte, ceea ce este îngrijorător

Publicat:
Burnete (Concordia): Deficitul nu scade, ci creşte, ceea ce este îngrijorător

Deficitul bugetar nu scade, ci creste, dupa primul trimestru al acestui an, ceea ce este ingrijorator, in conditiile in care, desi veniturile s-au majorat cu 17% ca urmare a pachetului fiscal de anul trecut, cheltuielile statului au crescut si mai mult, cu 27%, considera , directorul Confederatiei Patronale Concordia.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondajul care dinamiteaza lupta pe Capitala: Burduja crește, Piedone scade, surprize la Firea și Nicușor Dan/ Sociopol

19:56, 11.05.2024 - Sondaj fierbinte fix la inceput de campanie electorala! Zilele cand lupta pentru Primaria Capitalei se ducea intre Nicușor Dan, edilul in funcție, și Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, sunt istorie.

Cauzele șomajului de lunga durata in Romania: deficitul de competențe și munca la negru - raport UE

18:50, 08.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene publicata miercuri, informeaza Agerpres.

Gabriel Biriș: Vedem ca toate impozitele cresc, dar crește și deficitul. Poate ca nu putem plati cat pot ei risipi / Cate modificari a avut Codul fiscal in ultimii 7-8 ani

14:11, 25.04.2024 - Vedem ca toate impozitele cresc, dar crește și deficitul, susține avocatul Gabriel Biriș, fost secretar de Stat in Ministerul Finanțelor. „Poate ca nu putem plati cat pot ei risipi. Atunci poate ca ar trebui pusa un pic de frana pe cheltuieli”, susține el.

Deficitul de cont curent a crescut cu 25% dupa primele doua luni din 2024, la 2,7 miliarde euro

15:20, 12.04.2024 - Romania a avut in primele doua luni din 2024 un deficit de cont curent de 2,7 miliarde euro, in crestere cu 25% fața de perioada similara din 2023, cand era de 2,1 miliarde euro, potrivit datelor BNR publicate vineri.

Euro scade ușor, in timp ce Dolarul crește marginal: Cursul valutar afișat de BNM pentru astazi

07:55, 02.04.2024 - Conform datelor oferite de Banca Naționala a Moldovei, leul moldovenesc a inregistrat o ușoara intarire in raport cu euro, in timp ce fața de dolarul american s-a observat o slaba depreciere.

Uniunea Europeana a raportat excedent comercial anul trecut, dupa deficitul comercial record din 2022

14:25, 27.03.2024 - Balanta comerciala a Uniunii Europene a inregistrat in 2023 un excedent de 38 miliarde de euro, un contrast semnificativ fata de 2022, cand UE a raportat un deficit comercial de 436 miliarde de euro.

Bolos, replica pentru Drula: Ii reamintesc ca acest deficit bugetar a fost dus pentru finantarea investitiilor

19:35, 04.03.2024 - Ministrul Finantelor Marcel Bolos i-a transmis, in plenul de luni al Camerei unde a fost dezbatuta motiunea simpla a opozitiei impotriva sa, liderului USR Catalin Drula ca a schimbat paradigma pe care a mostenit-o, prin care deficitul bugetar finanta consumul, iar de la preluarea mandatului deficitul…

Bitcoin crește ca-n povești. Dolarul scade

15:41, 27.02.2024 - Bitcoin, cea mai mare criptomoneda din lume in funcție de capitalizarea de piața, și-a extins marți raliul in tranzacțiile din Asia, atingand un maxim al ultimilor doi ani de peste 56.000 de dolari și ridicand piața criptografica in general, pe fondul evoluțiilor pozitive ale pieței și al achizițiilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?