Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

București: Un mort și șase răniți într-un accident rutier produs în zona Băneasa

Publicat:

Un barbat a murit, iar alte sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs vineri, pe DN1, in zona Baneasa, informeaza Mediafax.

In accident au fost implicate patru autoturisme si o autoutilitara, potrivit primele informații.

"Ranitii nu sunt transportati deocamdata la spital, primul ajutor fiindu-le acordat la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, .

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, SMURD si .

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de vant, primele pagube in București

11:51, 02.04.2024 - La nici o ora dupa activarea Codului portocaliu de vant care va matura astazi țara, in București s-au inregsitrat și primele pagube. Inspectoratul pentru Situații de Urgența a fost alertat prin numarul 112 cu privire la mai multe incidente, din fericire fara victime.

Exercițiu de intervenție in cazul unui accident aviatic, in Dambovița

16:35, 21.03.2024 - Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Basarab I” al judetului Dambovița a organizat și desfasurat joi, 21 martie, un exercitiu de cooperare cu forte si mijloace in teren pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident aviatic, la un operator econimic de pe raza localitații Ilfoveni.…

Accident tragic pe E85. O femeie a murit si o alta a fost ranita, dupa ce masina in care se aflau a lovit un cap de pod

15:51, 17.03.2024 - O femeie a murit si o alta a fost ranita in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, in localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, conform Agerpres. Masina in care se aflau cele doua femei a lovit un cap de…

Un autoturism a luat foc pe autostrada A1 - Trafic restrictionat pe sensul spre Bucuresti

15:40, 10.03.2024 - Un autoturism a luat foc, duminica, pe autostrada A1, in zona localitatii argesene Ratesti, traficul fiind restrictionat pe sensul spre Bucuresti, potrivit Agerpres. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges a anuntat ca incidentul s-a produs in zona kilometrului 80, pompierii intervenind…

Un copil de doi ani a fost ranit intr-un accident produs de o șoferița

22:35, 05.03.2024 - Un copil de doi ani a fost ranit si transportat la Camera de Primiri Urgente (CPU) a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, dupa un accident produs de o soferita care nu a pastrat distanta de siguranta in mers, informeaza Politia si Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU)

Proiectil exploziv de calibrul 75 de milimetri, gasit in timpul unor lucrari agricole la Baneasa

22:40, 08.02.2024 - Un proiectil exploziv, de calibrul 75 de milimetri, a fost gasit, joi, de un barbat care efectua lucrari agricole pe un teren din localitatea Baneasa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu.

Accident intre o mașina și un autocamion la Caporal Alexa

15:50, 06.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța un accident rutier in care au fost implicate un autoturism și un autocamion, in localitatea Caporal Alexa.... The post Accident intre o mașina și un autocamion la Caporal Alexa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?