Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "mătura intestinului": iarbă de leac pentru zeci de afecțiuni

Publicat:
Beneficiile uimitoare ale plantei numite

“Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci spanacul nu mai trebuie consumat, deoarece este daunator. Cel mai bine este ca spanacul sa fie consumat in stare cruda, sau foarte putin oparit”, explica dr. .Se consuma asadar frunze proaspete de spanac in salate, in diverse combinatii si se poate bea chiar un pahar de suc proaspat de spanac,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Idei de activitați pentru a sarbatori Pastele in natura

09:05, 25.04.2024 - In 2024, Paștele pica pe data de 5 mai. Suntem deja in plina primavara, iar temperatura de afara iți poate asigura o zi de sarbatoare de excepție petrecuta in natura. Descopera cateva idei de activitați pentru a sarbatori Pastele in natura!Dincolo de semnificația religioasa a sarbatorii de Paște, este…

Un medic trage semnalul de alarma: Aceste legume ingroașa sangele. Cazurile in care trebuie sa le eliminam din alimentație

12:41, 23.04.2024 -   Hipercoagulabilitatea poate fi cauzata de diverse factori, inclusiv inflamații cronice, mutații genetice, excesul de globule roșii sau proteine in organism. In acest context, medicul avertizeaza ca exista anumite legume care pot afecta negativ coagularea sangelui in aceste situații. Consumul acestor…

Tratamente cu vitamina C injectabila la cabinet dr. Coica. Care sunt beneficiile?

07:25, 08.03.2024 - Tratamentul injectabil cu vitamina C a caștigat popularitate in ultimii ani ca metoda alternativa sau complementara pentru imbunatațirea sanatații și tratamentul anumitor afecțiuni. Vitamina C, cunoscuta și sub denumirea de acid ascorbic, este esențiala pentru o serie de procese din organism, inclusiv…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Ce se intampla in organismul tau daca mananci usturoi verde, de fapt. Trebuie consumat cat mai des

13:10, 25.02.2024 - Toți știm cate ceva despre calitațile curative ale usturoiului, dar te-ai intrebat ce se intampla in organismul tau daca mananci usturoi verde? Ei bine, pentru inceput, vampirii probabil vor sta departe de tine. Dar, trecand peste gluma, specialiștii spun ca exista un numar important de beneficii și…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…

Acumulatori pentru panouri fotovoltaice ca o soluție independenta și sustenabila

17:50, 20.02.2024 - Panourile fotovoltaice sunt o sursa durabila de energie verde, iar acumulatorii pentru panouri fotovoltaice reprezinta o soluție eficienta de stocare a energiei generata de acestea. In acest articol, vom explora beneficiile și caracteristicile cheie ale acumulatorilor pentru panouri fotovoltaice, oferindu-va…

Cea mai buna dieta de urmat in februarie - Cum sa mananci sanatos și sațios

17:15, 03.02.2024 -  Legume de Sezon:Varza de Bruxelles: Aceste mici bucațele verzi sunt bogate in fibre, vitamina C și K, precum și in antioxidanți. Le poți gati la cuptor cu puțin ulei de masline și mirodenii pentru un gust delicios.Sparanghel: Sparanghelul este o sursa excelenta de acid folic, vitamina K și fibre. Poți…


Ce parere ai despre aceasta stire?