Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile incredibile ale supei de usturoi

Publicat:

Usturoiul este recunoascut ca fiind unul dintre cele mai eficiente alimente medicament, dar despre miraculoasa supa de usturoi se spune ca este mai activa decat orice antiobiotic. Supa este utila in gripe si raceli, in afectiuni pulmonare si infectii respiratorii, este utila in tratarea infectiilor cronice si in rezolvarea unor probleme infectioase, de natura microbiana, ale tractului urinar
Pune la fiert in apa cu sare, spatele a doi pui si patru aripi de pui, intr-un litru de apa. Aduna spuma si lasa sa fiarba la foc mic pana ce zeama ajunge la jumatate. Da deoparte si strecoara supa.

Vezi…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Dieta miraculoasa cu verdețuri: te slabește enorm intr-o perioada scurta de timp, fara sa-ți fie foame

13:41, 15.04.2024 -   Pare greu de crezut, dar, ca sa slabesti, nu trebuie sa renunti la toate bunatatile. Singura conditie este ca una dintre cele trei mese zilnice sa fie o mancare din verdeturi de primavara.Cum procedeaziTimp de o saptamana, combina mesele obisnuite cu una sau doua din mancarurile cu verdeturi de primavara.…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Rețete cu sos de soia – la ce preparate il poți folosi

09:05, 18.03.2024 - Sosul de soia nu lipsește din rețetele asiatice, insa este un ingredient ce poate aduce un plus de aroma multor preparate culinare, chiar și in bucataria romaneasca. Iata la ce preparate poți adauga sos de soia.Cu un gust ușor sarat, și o aroma caramelizata, sosul de soia poate fi un ingredient vedeta…

Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume

09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…

Ce trebuie sa pui in gogoși, ca sa iasa pufoase ca la patiserie. Secretul pe care doar gospodinele iscusite il știu

13:50, 14.03.2024 - Nu este necesar sa fii un cofetar experimentat pentru a le realiza, lista de mai jos conținand tot ceea ce ai nevoie. Gogoșile facute in casa sunt pur și simplu perfecte și aceste rețete vor deveni o parte din repertoriul de dulciuri al familiei. Ingrediente simple, pe care le gasești in orice camara,…

Cand se pune patrunjelul in ciorba, de fapt. Multi il adauga in farfurie, dar e gresit

23:41, 17.02.2024 - Cand se pune patrunjelul in ciorba? Aceasta intrebare este pe buzele tuturor gospodinelor atunci cand vor sa faca acest preparat delicios. Multe greșesc, iar ciorba nu are un gust atat de bun. Iata care este secretul! Cand se pune patrunjelul in ciorba Ciorbele sunt preferatele romanilor. Fie ca sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?