Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: O pereche, soţ şi soţie, pleacă în vacanţă pe un lac unde se...

Publicat:

O portie buna de râs este binevenita în orice moment al zilei, fapt pentru care www.spynews.ro îti propune sa te amuzi copios cu bancul zilei.

O pereche, sot si sotie, pleaca în vacanta pe un lac unde se putea pescui. Lui îi placea sa pescuiasca în zori, ea adora lectura. Într-o dimineata, el se întoarse dupa câteva ore de pescuit si hotarî sa traga un pui de somn. Desi lacul nu-i era familiar, ea se hotarî sa iasa cu barca. Vâsli putin, apoi relua lectura.
Dupa putin timp, apare paznicul în barca lui:

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

5 destinații de vacanța neașteptate, recomandate de un barbat care a calatorit in 107 țari

17:01, 14.04.2024 - Oamenii incep sa caute destinații de vacanța care sunt mai puțin cunoscute și, tocmai din acest motiv, mai puțin aglomerate și mai ieftine decat țarile cunoscute pentru turism. Un barbat care a vizitat 107 țari face 5 recomandari de astfel de destinații.

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Top 5 destinații de vacanța in Romania. Care sunt costurile

14:10, 14.03.2024 - Vine vacanța! Perioada de vacanța poate fi mai lunga sau mai scurta, in funcție de timpul fiecaruia. Insa, vacanța e o stare. Uneori, doar un weekend petrecut intr-un cadru frumos poate fi o adevarata vacanța pentru suflet și minte. Va prezentam cinci destinații de vacanța din țara noastra, unde sa…

Banc: ”Am avut noroc sa dau peste cea mai buna sotie din lume”. Continuarea glumei iți va face ziua mai buna

09:26, 10.03.2024 - Bancul zilei iți va aduce zambetul pe buze și te va face sa uiți ca maine incepe o noua saptamana șo vei merge la serviciu. Glumele sunt comice și iți vor insenina ziua, mai ales daca le vei spune și pentru cei dragi.

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Horoscopul zilei de 17 februarie 2024. Varsatorii iși gasesc sufletul pereche

05:55, 16.02.2024 - Horoscopul zilei de 17 februarie 2024. Varsatorii iși gasesc sufletul pereche Horoscopul zilei de 17 februarie 2024 spune ca nativii din zodia Varsatorului s-ar putea sa-și gaseasca sufletul pereche. Venus, planeta iubirii, vegheaza asupra nativilor din zodiac și le ofera șansa de a sta fața in fața…


Ce parere ai despre aceasta stire?