Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Bolocan anunță ce trebuie să fie scris pe televizoarele oamenilor din Moldova

Publicat:

Jurnalistul și realizatorul emisiuniiLumina", susține ca pe televizoarele oamenilor din Moldova ar trebui sa fie scrisa o atenționare ca și pe pachetele de țigari. declarațiile au fost facute in cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

Folosirea poștei “mail.ru”, motiv de sancționare, anunța Nemerenco

14:46, 04.04.2024 - Ministrul Sanatații Ala Nemerenco a aplicat astazi, 4 aprilie, sancțiune disciplinara șefului unei instituții strategice din Moldova pentru ca a utilizat platforma ruseasca (@mail.ru.) pentru a transmite informatii despre rezervele tarii, noteaza Noi.md. Ala Nemerenco a scris intr-un mesaje de pe rețelele…

Cer senin și vreme insorita: Ce temperaturi anunța meteorologii pentru astazi

07:15, 03.04.2024 - Moldova se bucura astazi de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata pe tot parcursul zilei, fara precipitații.

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Analist roman, despre integrarea europeana: „Repetați pina la virgula greșeala Romaniei”

12:25, 10.02.2024 - Jurnalistul, scriitorul și analistul politic roman Ion Cristoiu este de parere ca R.Moldova repeta greșeala Romaniei in ceea ce privește parcursul integrarii europene. Potrivit lui, in timp ce inițierea negocierilor de aderare este prezentata opiniei publice ca "un cadou" facut țarii noastre, pentru…

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Propaganda rusa devine violenta - Anunța ca Romania ar putea deveni o ținta legitima pentru loviturile Rusiei din cauza Moldovei

07:25, 08.02.2024 - Romania ar putea deveni o ținta legitima pentru loviturile Rusiei din cauza Moldovei.Așa titreaza oficiosul moscovit Pravda. Se spune nici mai mult și nici mai puțin ca piloții ucraineni antrenați in Romania pe aeronavele F-16 vor decola din Romania pentru a efectua misiuni de lupta in Ucraina. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?