Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analist politic:Chirtoacă ar trebui să demisioneze singur

Publicat:

Analist politic:Chirtoaca ar trebui sa demisioneze singur Foto: youtube.comSinteți de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice?- Da- Nu- Mi-e indiferentrezultatele sondajuluiCunoscutul analist politic, considera ca Primarul general al mun. Chișinau, ar trebui sa demisioneze singur din funcție.
Declarația a fost facuta cu referire la inițiativa socialiștilor de a organiza un referendum pentru demiterea Primarului.

„Eu sper ca va fi demis. In mod normal, Dl. Chirtoaca ar trebui sa demisioneze singur și cred ca aceasta este cea mai optimala…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu, raspuns ironic la intrebarea despre declarația de avere a primarului Fritz: „I-o fi modificat-o Robu cu Simonis”

20:15, 25.04.2024 - Aflat la Timișoara pentru o ședința a Guvernului și o intalnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri, premierul Marian Ciolacu a vorbit și despre apropiatele alegeri locale. Printre numeroasele intrebari legat de capitala, s-a strecurat și una cu specific zonal. Intrebat despre problemele legate…

Marcel Ciolacu, raspuns ironic la intrebarea de spre declarația de avere a primarului Fritz: „I-o fi modificat-o Robu cu Simonis”

19:30, 25.04.2024 - Aflat la Timișoara pentru o ședința a Guvernului și o intalnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri, premierul Marian Ciolacu a vorbit și despre apropiatele alegeri locale. Printre numeroasele intrebari legat de capitala, s-a strecurat și una cu specific zonal. Intrebat despre problemele legate…

Analistul politic Cristian Pirvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a facut calcule. Sunt foarte bune sansele in competitia pentru functia de secretar general NATO”

19:46, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt „foarte bune” sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice.

Cine ar urma sa vina in Consiliul Superior al Procurorilor, dupa demisia Olesei Virlan

17:35, 12.03.2024 - Mariana Cherpec ar urma sa ia locul Olesei Virlan in Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), dupa ce ultima a demisionat, pe fundalul scandalului din jurul concursului pentru funcția de procuror general. Declarația a fost facuta de președintele CSP, in cadrul emisiunii „Cutia Neagra PLUS”. Potrivit…

(video) Grosu despre demisia Olesei Stamate: Am avut discuții foarte aprinse. In politica nu exista suparari. Fracțiunea a fost de partea mea

11:05, 16.02.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, susține ca in politica „nu exista suparari”. Declarația vine, dupa ce Olesea Stamate și-a dat demisia și a confirmat ca au fost disensiuni la Comisia Juridica pe modul de alegere a procurorului general. Totodata, Grosu a menționat la Cutia Neagra ca PAS a susținut…

Analistul politic clujean George Jiglau: „Tensiunile din coaliție, un simplu dezacord intre partidele de la putere. Colaiția nu se va rupe”

15:26, 15.02.2024 - Analistul politic clujean George Jiglau califica ultimele discuții și tensiuni din coaliția de guvernare drept un simplu dezacord de moment, care nu va duce la o rupere a colaborarii dintre cele dou[ partide de la putere foarte curand.

Ministru olandez: „Declarația lui Trump despre NATO este exact ce ii place lui Putin sa auda”

18:10, 12.02.2024 - Faptul ca Donald Trump a spus ca SUA nu ar apara aliații NATO care nu au cheltuit suficient pentru aparare este exact ceea ce președintelui Rusiei, Vladimir Putin, ii place sa auda, a declarat luni ministrul olandez al Apararii, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?