Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ana Maria, fiica artistului Aurelian Preda face dezvăluiri șocante: "Tatăl meu mi-a spus că aș mai avea doi frați"

Publicat:

Sar scantei in scandalul dintre si cantaretul pe care-l acuza ca ar fi abuzat-o. Noi personaje, cum e confidenta lui , de exemplu, fac declaratii soc despre viata interpretului acuzat, dar vorbesc si despre unele secrete, bine ascunse ale lui Aurelian.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Mama lui Emilian Crețu, dezvaluiri șocante din casnicie: „Ma batea atat de tare, cu picioarele. Noroc de o vecina ca m-a scos”

09:45, 25.04.2024 - Mama actorului Emilian Crețu a marturisit ca a avut parte de multa suferința in viața. A fost furata de mireasa și dusa la Negureni, in casa viitorului soț, rochie de mireasa nu a imbracat, verigheta nu a purtat, iar la scurt timp dupa intemeierea familiei, casnicia s-a transformat intr-un coșmar. „Cu…

Dezvaluiri șocante despre hidra din jurul lui Coldea. Catalin Hideg: Ce sa fac, sa stau 10 ani fugit? 

08:11, 24.04.2024 - Generalul Dumbrava și-ar fi folosit influența pe care ar fi avut-o asupra unor magistrați pentru a le promite unor oameni de afaceri cu probleme ca-i ajuta sa scape ușor, in schimbul unor sume de bani."Am discutat și aspectul asta, aicea nu putem sa, mi-e greu sa...nu avem cum sa reducem ce e acolo,…

Anamaria Prodan, acuzata de blat! Cum l-ar fi ajutat pe Laurentiu Reghecampf. Dezvaluiri socante despre impresara

09:10, 14.04.2024 - Anamaria Prodan, acuzata de blat! S-a aflat cum l-ar fi ajutat pe fostul ei sot, Laurentiu Reghecampf.Un fost antrenor a scos la iveala amanunte absolut uluitoare din trecutul lui Laurentiu Reghecampf.Vezi AICI acuzatiile de blat la adresa Anamariei Prodan...

„Nud in fotoliu roșu”, pictura lui Tonitza care o ilustreaza pe fiica cea mare a artistului, vanduta cu 90.000 de euro

18:35, 29.03.2024 - Licitația de Primavara de la Artmark, cel mai important eveniment de profil de pe piața de arta din Romania in primul sezon al acestui an, a avut un procent de adjudecare de 80% și a strans aproape 800.000 de euro.

Soțul Dianei Șoșoaca face dezvaluiri șocante despre relația sa: "Ma calca in picioare, acasa era macel!"

07:10, 11.03.2024 - Acesta spune ca Diana Șoșoaca este prizonier psihic și dezvaluie ca Luis Lazarus este unul dintre cei care o influențeaza pe soția sa.„Luis Lazarus tot ce face si zice e impotriva mea, fiind unul dintre cei mai importanti consilieri ai Dianei. Emisiunile lui sunt monetizate, au reclame, cum sa nu ia…

Ce s-a intamplat in dimineața in care Alexei Navalnii a murit. Dezvaluiri șocante din inchisoare: ”S-au auzit de trei ori niște...”

09:15, 21.02.2024 - Dezvaluiri șocante din inchisoarea in care a murit Alexei Navalni! Au aparut informații cu privire la ce s-a intamplat inainte ca opozantul lui Valdimir Putin sa moara. Deținuții au observat lucruri care le-au atras atenția, iar scenele sunt de coșmar.

Irinel Columbeanu, dezvaluiri despre fiica sa. Din ce face Irinuca bani in SUA: „Conduce un Mercedes GLC, 4x4”

18:40, 27.01.2024 - Fostul milionar de la Izvorani, ajuns la azil dupa ce și-a pierdut toata averea, a dat detalii despre fiica sa, care locuiește in SUA. Irinuca are 17 ani și, chiar daca se afla departe de tatal sau, nu l-a uitat. Irinel Columbeanu a dezvaluit ca aceasta a inceput sa caștige propriii bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?