Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amsterdam ia măsuri împotriva turismului de masă: Nu va mai putea fi construit niciun hotel nou

Publicat:
Amsterdam ia măsuri împotriva turismului de masă: Nu va mai putea fi construit niciun hotel nou

Orașul olandez Amsterdam nu va mai permite construirea de noi cladiri hoteliere, ca parte a luptei impotriva turismului de masa, au anunțat autoritațile locale. „Vrem... The post Amsterdam ia masuri impotriva turismului de masa: Nu va mai putea fi construit niciun hotel nou appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antifrauda a strans milioane bune de la comercianții neautorizați

10:30, 02.05.2024 - Antifrauda a aplicat masuri in valoare de peste 35 milioane de lei incepand cu acest an, in cadrul acțiunilor de combatere a unor activitați comerciale ilegale, conform noilor reglementari introduse la sfarșitul anului trecut. Potrivit informațiilor obținute de la Profit.ro, aceste acțiuni vizeaza atat…

Papa Francisc avertizeaza, la Venetia, impotriva turismului excesiv care afecteaza orasul / VIDEO

16:30, 28.04.2024 - Papa Francisc avertizeaza din nou, duminica, la Venetia, in Italia, impotriva impactului turismului excesiv asupra mediului, la o slujba cu 10.000 de credinciosi, in Piata Sf. Marcu, si cere ”atentie fata de casa noastra comuna”, relateaza AFP, potrivit news.ro.

VIDEO| Cetațenii din cea mai frumoasa stațiune a Europei, protest impotriva turismului: fenomenul ciudat care a 'lovit' insula

23:10, 20.04.2024 - Mii de persoane au protestat sambata in Tenerife, cerand ca insula spaniola sa limiteze temporar sosirile de turisti pentru a stopa o explozie a inchirierilor de vacante pe termen scurt si a constructiei de hoteluri, care duce la cresterea costurilor locuintelor pentru localnici, relateaza Reuters.

Comunicat de presa DSVSA Alba: Masuri preventive pentru protecția impotriva rabiei!

11:31, 08.04.2024 - Comunicat de presa DSVSA Alba: Masuri preventive pentru protecția impotriva rabiei! Comunicat de presa DSVSA Alba: Masuri preventive pentru protecția impotriva rabiei! Rabia este o boala mortala cauzata de un virus care ataca sistemul nervos. Acest virus se gasește in saliva și poate fi transmis la…

Orasul din Romania unde va fi construit cel mai mare aquapark din tara. Localitatea, pusa pe harta turismului / FOTO

10:55, 05.04.2024 - Intr-un oraș din Romania va fi construit cel mai mare aquapark din țara noastra. Localitatea va fi pusa pe harta turismului. Iata ce beneficii va aduce atat pentru locuitori, cat și pentru turiștii care ajung aici!

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Noul Cod Silvic vine cu noi masuri impotriva mafiei padurilor

16:55, 21.03.2024 - A fost aprobat noul Cod Silvic, care vine cu noi masuri impotriva taierilor ilegale de lemne. Una din cele mai importante prevederi este interzicerea taierilor la ras in jumatate din suprafata de padure a tarii, pana in prezent, acestea erau interzise doar in Parcurile Nationale.


Ce parere ai despre aceasta stire?