Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Am reuşit din nou, a spus Ancelotti (Real Madrid) după calificarea în finala Ligii Campionilor

Publicat:
Am reuşit din nou, a spus Ancelotti (Real Madrid) după calificarea în finala Ligii Campionilor

"Am reusit din nou", a rezumat antrenorul dupa "remontada" echipei sale in fata lui (2-1), in mansa secunda a semifinalelor , care i-a adus calificarea in finala lui , informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Real Madrid va folosi meciurile din LaLiga pentru a se pregati de finala Ligii Campionilor

19:31, 13.05.2024 - Real Madrid și-a asigurat deja al 36-lea titlu in LaLiga, dar antrenorul Carlo Ancelotti dorește sa profite la maximum de meciurile ramase pentru a pregati finala Ligii Campionilor de luna viitoare impotriva Borussiei Dortmund, potrivit mediafax.

Ancelotti inca spera sa-l poata folosi pe Tchouameni in finala Ligii Campionilor

19:10, 13.05.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat luni ca mijlocasul francez Aurelien Tchouameni, accidentat la piciorul stang, are sanse mici sa joace in finala Ligii Campionilor, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Real Madrid, calificare spactaculoasa in finala Ligii Campionilor, dupa o partida dramatica cu Bayern Munchen

02:45, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor, informeaza AGERPRES.

Dubla intarziata a lui Joselu a dus-o pe Real Madrid in cea de-a 18-a finala a Cupei Europei

02:11, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor.

Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, uimit dupa calificarea echipei sale in finala Champions League: „Este incredibil!”

08:05, 08.05.2024 - Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, s-a declarat mandru dupa ce echipa sa a trecut de PSG și s-a calificat in finala Champions League. Nemții i-au invins pe parizieni, scor 1-0, pe Parc des Princes (2-0, la general). Real Madrid – Bayern Munchen, partida care va stabili adversara Borussiei Dortmund…

Carlo Ancelotti, dupa remiza de la Munchen

08:50, 01.05.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate inregistrat in partida cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, dar nu si de evolutia elevilor sai pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei. „Este un rezultat…

Bayern Munchen a reușit calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, dupa un scor categoric 1-0 cu cu Arsenal

00:45, 18.04.2024 - Bayern Munchen a reușit calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Arsenal Londra cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe teren propriu, in mansa secunda a sferturilor de finala

Bayern Munchen a reușit calificarea in sferturile Ligii Campionilor, dupa 3-0 cu Lazio

00:41, 06.03.2024 - Bayern Munchen a reușit sa se califice in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa caștigat in fața celor de la Lazio Roma cu scorul de 3-0, marti seara, pe Allianz Arena, in mansa secunda a optimilor de finala


Ce parere ai despre aceasta stire?