Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Afirmaţiile incendiare ale Marei Bănică au provocat furia Adrianei şi a lui Valentin: "Să fie într-un ceas bun, o să vin la divorţ!"

Publicat:

  și-a gasit doi adversari pe masura la &"Mireasa pentru fiul meu&". Adriana și Valentin poarta o discuție fara perdea cu vedeta, de parca ar fi într-un razboi de argumente!

Desi i s-a spus clar ca nu va fi invitata la nunta celor doi, vrea cu ardoare sa prinda buchetul! "Voi plânge în batista, poate te razgândesti!... Hai lasa, sa fie într-un ceas bun, o sa vin la divort!", a spus ea.

Adriana si Valentin

Stilul barbar prin care îsi exprima opiniile a provocat treptat furia Adrianei si…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Ioahnnis pastreaza secrete detaliile despre antrenarea militarilor ucraineni pe teritoriul Romaniei. A facut insa cateva precizari

13:50, 21.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Summitul Energiei Nucleare de la Bruxelles, ca Romania nu va transmite detalii despre anternarea celor 50 de militari ucrainenei pe teritoriul Rominiei și nici despre tranzitul echipamentului militar din Finlanda pe teritoriul Romaniei. Insa șeful statului…

Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, imagini emoționante alaturi de bebelușul lor. Cum au fost filmați foștii concurenți / VIDEO

16:45, 01.03.2024 - Odata cu participarea la emisiunea Mireasa, sezonul 5, Alina și Valentin au devenit cunoscuți și au reușit sa caștige aprecierea telespectatorilor. De curand, aceștia au aparut intr-un videoclip emoționant alaturi de bebelușul lor. Iata cum s-au lasat filmați foștii concurenți. 

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjata pentru ca Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte suparata”

13:45, 22.02.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 21 februarie 2024 Cristi a vobit despre gestul de a o da jos de pe scaun la petrecere pe Antonia și de a-i vorbi urat. Baiaul a recunoscut ca a greșit și i-a dat un sfat lui Valentin. Antonia a fost foarte suparata pentru ca Valentin a acceptat sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?