Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimă oră! Mesajul emoţionant a lui Adrian Mutu, după moartea lui Davide Astori

Publicat:

, capitanul echpei de fotbal Fiorentina a murit in urma unui stop cardiac. Acesta  a fost gasit mort in camera de hotel din Udine. La scurt timp de la aflarea vestii, a postat pe facebook un mesaj de condolente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dmitri Medvedev amenința cu moartea conducerea Ucrainei, in timpul atentatului de la Moscova

22:05, 22.03.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fostul presedinte Dmitri Medvedev, a publicat vineri seara, pe canalul sau de Telegram, in timpul atentatului de la periferia Moscovei, un mesaj in care afirma ca daca se va descoperi ca teroriștii sunt trimiși de administrația ucraineana, atunci…

Radu Dragușin a devenit cel mai bine cotat roman din istorie » TOP 10 din prezent

17:15, 14.03.2024 - Radu Dragușin (22 de ani) a devenit romanul cel mai bine cotat din istorie de site-ul de specialitate Transfermarkt. Stoperul lui Tottenham, in urma celei mai recente actualizari, a ajuns sa fie evaluat la 25 de milioane de euro, egaland astfel recordul lui Adrian Mutu din 2008, din perioada in care…

Mesajul emoționant al fostului premier al Romaniei la moartea Mioarei. Petre Roman: „Țin neaparat sa-l spun...”

15:05, 23.02.2024 - Fostul premier al Romaniei a avut o prima reacție la moartea Mioarei, cea care i-a fost soție mai bine de 3 decenii. Petre Roman a transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii ca Mioara Roman s-a stins din viața.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Mesajul emoționant al unui fost participant la Turneul Campionilor: „Saptamanile trec și raspunsurile nu apar”

11:25, 14.02.2024 - Diego Schwartzman ajungea in 2020 la Turneul Campionilor, dar a avut parte de un 2023 de coșmar și sezonul acesta a inceput la fel de rau pentru sportivul argentinian. Eliminat in primul tur de la ATP Buenos Aires, fostul ocupant al locului 8 mondial a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Ipoteza in moartea șocanta a Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Mesajul emoționant al Oanei Boc

11:45, 06.02.2024 - Poliția Cluj a precizat ca, cel mai probabil, decesul Cameliei Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a avut cauze patologice. Exista ipoteza, neconfirmata oficial, conform careia ea s-ar fi imbolnavit in concediul petrecut in Africa.

Mesajul emotionant transmis de Elena Udrea iubitului sau. Adrian Alexandrov implineste 37 de ani: „Nu te-ai speriat, ai ales sa ramai alaturi de mine”

14:05, 04.02.2024 - Anul trecut, pe 26 decembrie, fostul politician Elena Udrea și-a sarbatorit ziua de naștere in spatele gratiilor, iar partenerul acesteia Adrian Alexandrov ii ura la mulți ani. Acum a venit mesajul emotionant transmis de Elena Udrea iubitului sau, Adrian Alexandrov, care astazi implineste 37 de ani.…


Ce parere ai despre aceasta stire?