Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceștia sunt angajații fără SCRUPULE. Fac totul să avanseze

Publicat:

In viziunea celor intervievati, sa actioneze imoral inseamna sa ignore comportamentul non-etic din echipa lor sau al furnizorilor si colaboratorilor, sa furnizeze informatii false echipei de management si/sau sa induca in eroare auditorii sau organismele de reglementare si control.   Condamnarea in instanta este factorul principal care ar putea impiedica frauda si coruptia, sunt de parere 82% dintre reprezentantii companiilor romanesti sondate in cadrul cercetarii.   Studiul arata ca putini dintre angajatii romani ar recurge la o raportare falsa a performantelor lor: doar 3% dintre respondentii…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț uriaș de la Ministerul Economiei: Afaceriștii din Qatar vin sa sondeze piețele din Romania

03:25, 19.04.2024 - Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului Stefan-Radu Oprea a anuntat ca, in timpul dialogului purtat cu Ministrul Comertului si Industriei al Statului Qatar, Sheikh Mohammed Bin Hamad Bin Qassim Al-Abdullah Al-Thani, a identificat posibilitati de colaborare pentru companiile romanesti,…

Martie a fost a treia luna la rand cu Romania campioana la inflatie in UE. Grafice Eurostat

17:05, 17.04.2024 - Romania a avut in luna martie cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, de 6,7%, la distanța mare de urmatoarea clasata, Croatia, cu 4,9%, potrivit datelor publicate miercuri de Biroul European de Statistica – Eurostat. Media la nivelul UE a fost de 2,6%, in scadere de la 2,8% in februarie și de…

Aproape jumatate dintre angajații din Romania sunt nemulțumiți la locul de munca. Salariul, principala problema pentru romani

15:00, 17.04.2024 - Aproape jumatate din angajații romani se declara nemulțumiți de locul lor de munca, conform unui nou sondaj.Astfel,  41% dintre angajati sunt nemulțumiți si foarte nemultumiti de actualul loc de munca, salariul, relatia cu managerul si lipsa recunoasterii profesionale fiind principalele motive de frustrare. Principalul…

Raport CSAT. Ce urmarește spionajul rusesc in Romania

16:51, 16.04.2024 - Infiltrarea printre refugiații ucraineni, penetrarea instituțiilor și a rețelelor de comunicații, culegerea de informații despre sprijinul pentru Ucraina sunt doar cateva dintre „ocupațiile“ serviciilor de spionaj rus in Romania. Consiliul Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) a prezentat raportul pe activitate…

Peste 1,1 milioane de tineri pot vota pe 9 iunie pentru prima data in viața. Categoria de varsta 18-34 de ani, mai numeroasa decat 65+

16:05, 05.04.2024 - Numarul tinerilor din Romania cu drept de vot il depașește in 2024 pe cel al seniorilor ajunși la 65 de ani sau trecuți de varsta „oficiala” a pensionarii. Mai mult, pentru 1.115.992 de persoane 9 iunie poate reprezenta ziua primului vot.Cele mai recente date ale Autoritații Electorale Permanente din…

Romania a cheltuit pentru aparare doar 1,6% din PIB in 2023, deși Klaus Iohannis a promis 2,5%. Reactia lui Ciolacu

21:00, 22.03.2024 - Romania a cheltuit in 2023 pentru aparare doar 1,6% din PIB, mult sub promisiunea facuta de președintele Klaus Iohannis, de 2,5% din PIB, relateaza G4media, care citeaza TVR Info. Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri ca explicația pentru bugetul mic, de doar 1,6% din PIB alocat anul trecut apararii…

Concluzia pe care a tras-o un patron roman dupa ce a implementat saptamana de lucru de patru zile

09:15, 05.03.2024 - In timp ce o saptamana de lucru de 4 zile s-a dovedit a fi un succes pentru unele companii, ar putea modelul scurtat sa se transpuna in toate industriile? Asta e intrebarea ce macina mediul de afaceri. Un patron din Romania a dorit sa afle raspunsul pe propria „piele”. Angajatii sunt mai productivi…

UPDATE – Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente / Reactia PPC

17:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?